Victoras Wembanyama jau pajuto NBA skonį – Vasaros lygoje daugiau nežais

Remiantis žiniasklaidos pranešimais, pirmojo šių metų NBA Naujokų biržos šaukimo prancūzo Viktoro Wembanyamos planas buvo tiesiog pajusti NBA skonį, todėl Vasaros lygoje jis sužaidė du mačus ir daugiau nebežais.

Victoras Wembanyama<br>SPO/Scanpix nuotr.
Victoras Wembanyama<br>SPO/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 10, 2023, 11:17 PM, atnaujinta Jul 10, 2023, 11:21 PM

Per savo debiutą niekuo išskirtiniu nepasižymėjęs 19 metų 221 cm ūgio Victoras Wembanyama „iššovė“ per antrąjį mačą su „Portland Trail Blazers“, kai pelnė 27 taškus ir atkovojo 12 kamuolių.

Tačiau kaip skelbia žurnalistas Mike'as Fingeris iš „San Antonio Express“, tai buvo paskutinis prancūzų stebuklo pasirodymų Vasaros lygoje.

Pranešama, kad V.Wembanyama sužaidė abejas planuotas rungtynes ir dabar „San Antonio Spurs“ ekipa suteiks prancūzui galimybę pailsėti po įtempto sezono.

Nors Vasaros lygoje jis bus kaip ekipos narys, tačiau į aikštę nežengs.

„Spurs“ ekipos administracijoje teigiama, kad buvo svarbu, jog prancūzas paragautų NBA, stebėjo, ką norėjo pamatyti, ir dabar suteikia jamatostogas po įtemptų 12 mėnesių.

„Kadangi nežaisiu pasaulio krepšinio čempionate, turėsiu 2–3 puikius mėnesius. Jie pakeis mano gyvenimą. Tikriausiai dabar keliems mėnesiams dingsiu iš žiniasklaidos akiračio“, – tikino V.Wembanyama po paskutinių rungtynių su Portlando klubu.

Norėdami komentuoti turite prisijungti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.