EUROLYGA 2023

Neapleidžia NBA svajonės – I. Brazdeikis dalyvaus laisvųjų agentų stovykloje

Ignas Brazdeikis ir toliau bando patekti į stipriausiąją planetos krepšinio lygą – NBA. Chrisas Haynesas iš TNT praneša, kad lietuvis pasirodys „Impact Basketball“ laisvųjų agentų krepšinio stovykloje, kuri prasidės liepos 11-ąją dieną.

Kauno<br>G.Bitvinsko nuotr.
Kauno<br>G.Bitvinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 11, 2023, 7:42 AM, atnaujinta Jul 11, 2023, 7:55 AM

Kartu su lietuviu dalyvaus ir kiti krepšininkai, ieškantys progos užsikabinti NBA – Elfridas Paytonas, Justinas Jacksonas ir Chassonas Randle'as.

Anksčiau „Impact Basketball“ programoje dalyvavo ir dabartinės NBA lygos žvaigždės – Jaylenas Brownas, Kawhi Leonardas ir latvis Kristaps Porzingis.

Debiutiniame Eurolygos sezone I.Brazdeikis rinko po 11,6 taško, atkovodavo 2,9 kamuolio ir sukaupdavo 8,8 naudingumo balo.

Jonas Valančiūnas prieš kelias savaites minėjo, kad optimistiškai žvelgia į I.Brazdeikio dalyvavimą Lietuvos vyrų krepšinio rinktinėje, tačiau kol kas Kauno „Žalgirio“ krepšininkas oficialiai taip ir nepranešė, ar šią vasarą apsivils rinktinės marškinėlius.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.