EUROLYGA 2023

R. Rubio jau laukiamas „Barcelona“ klube, nors jis pats viską vadina melu

Dabar jau Ispanijos krepšinio rinktinės veteranas Ricky Rubio pastaruoju metu nedviprasmiškai kalbėjo, kad karjerą norėtų užbaigti „Barselona“ klube. Iš esmės jis galimai jau apsisprendė, kas turėtų įvykti kitą vasarą.

R.Rubio <br>ZP/Scanpix nuotr.
R.Rubio <br>ZP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 11, 2023, 9:32 PM

Kaip pranešė „Mundo Deportivo“, gynėjas R.Rubio patvirtino, kad kitą vasarą ketina grįžti į Barseloną ir sužaisti vieną sezoną už šio miesto ekipą.

Pasak pranešimo, Ispanijos rinktinės narys kalbėjosi su klubo legenda ir „Barcelona“ komandos direktoriumi Juanu Carlosu Navarro ir susitarė dėl jo sugrįžimo į Barseloną.

Tačiau pats R.Rubio twiteryje paskelbė kitą žinią: „... artimi Ricky Rubio šaltiniai man sako, kad „Mundo Deportivo“ meluoja. Bet vis tiek mano šaltiniai nėra tokie patikimi kaip jūsų“.

R.Rubio jau žaidė „Barcelona“ ekipoje 2009–2011 metais ir būdamas vienu iš komandos narių 2010 metais kėlė Eurolygos taurę Paryžiuje.

2011 metų vasarą krepšininkas patraukė į NBA, kur žaidė dvylika sezonų: pradžioje atstovavo „Minnesota Timberwolves“ (2011–2017 ir 2020–21) klubui, po to „Utah Jazz“ (2017–2019), „Phoenix Suns“ (2019–2020) ir galiausiai „Cleveland Cavaliers“.

Pats R.Ricky jau prieš kelias dienas sakė, kad jo laikas NBA baigiasi ir kad ateityje jo idėja yra sugrįžti namo žaisti paskutinius karjeros metus Ispanijoje.

Tačiau jis nepatvirtino, kad turi susitarimą su buvusiu klubu. Bet jei tai bus tiesa, po metų „Barca“ sąraše tikrai bus Ricky Rubio, Joelis Parra, Alexas Abrinesas, Juancho Hernangomezas ir Willy Hernangomezas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.