EUROLYGA 2023

„Barcelona“ veiksmų nesuprantantis N. Mirotičiaus agentas: „Kiekviena praleista diena jiems kainuoja 31 tūkst. eurų“

Nikola Mirotičiaus ateitį ir toliau gaubiant nežinomybei, krepšininko agentas Igoris Crespo metė šešėlį ant „Barcelona“ komandos.

 Nikola Mirotičius<br>G. Bitvinsko nuotr.
 Nikola Mirotičius<br>G. Bitvinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 13, 2023, 11:17 PM

Pasak agento, krepšininkui dar sezono metu buvo pranešta, jog komanda atsisakys šio paslaugų, tačiau nuo to laiko situacija nei kiek nepasikeitė ir 32-ejų krepšininką šiuo metu dengia nežinomybė.

„Jie mums pasakė prieš atkrintamąsias varžybas prieš „Valencia“, kad atsisakys Nikola Mirotičiaus. Nuo to laiko negavome jokio raštiško pranešimo ir mums nebuvo pasiūlyta nutraukti sutarties. Todėl iki šios dienos N.Mirotičius išlieka „Barca“ žaidėju ir su juo sudaryta dvejų metų sutartis.

Birželio 28 d. paskambinau į klubą ir paklausiau, kokie jų ketinimai. Kol nebuvo paskelbtas interviu RAC1, jie man nieko neatsakė. Nikola turi sutartį ir nori ją vykdyti. Jei niekas nepasikeis, jis įsipareigoja toliau eiti į treniruotes ir rungtynes“, – kalbėdamas su RAC1 teigė I.Crespo.

N.Mirotičiaus agentas tikina, kad jie neskuba nutraukti sutarties. Pasak jo, „Barcelona“ turi būti suinteresuota greičiau nutraukti kontraktą, kadangi „kiekviena praleista diena jiems kainuoja 31 tūkst. eurų“.

I.Crespo teigia, kad jie negali derėtis ar pasirašyti jokios sutarties su jokia kita komanda, nes N.Mirotičius išlieka „Barcelona“ žaidėju.

Europos žiniasklaidoje N.Mirotičius yra siejamas su Atėnų „Panathinaikos“, „Monaco“, Milano „Olimpia“ ir Belgrado „Crvena zvezda“ komandomis.

Praėjusiame Eurolygos sezone N.Mirotičius rinko po 15,4 taško, 4,3 atkovoto kamuolio, 1,2 rezultatyvaus perdavimo ir 16,4 naudingumo balo.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.