EUROLYGA 2023

„Neptūnas“ įteikė ilgalaikę sutartį jaunam klaipėdiečiui

Klaipėdos „Neptūnas“ pasirašė trejų metų sutartį su klaipėdiečiu Matu Repšiu.

 Matas Repšys<br> M.Baranausko nuotr.
 Matas Repšys<br> M.Baranausko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 14, 2023, 10:03 AM

Praėjusiame sezone Klaipėdos „Neptūnas-Akvaservis“ komandai atstovavęs puolėjas Nacionalinės krepšinio lygos (NKL) čempionate žaidė po kiek daugiau nei 28 minutes, pelnė po 14,3 taško, atkovojo po 5,5 kamuolio, atlikdavo po 1,5 rezultatyvaus perdavimo ir fiksuodavo po 13,7 naudingumo balo vidurkį per rungtynes.

„Matas yra dar vienas iš nedaugelio augančių Klaipėdos „Neptūno“ patriotų. Jis turi didelį potencialą tapti lyderiu Klaipėdoje. Ir taip yra ne tik dėl sugebėjimų aikštelėje, bet ir atsidavimo savo gimtajam kraštui, ko pasigedau iš kai kurių vietinių jaunų ir kai kurių vyresnių žaidėjų.

Šiuo metu mums be galo svarbu turėti savo miestui atsidavusių žaidėjų, todėl labai džiaugiamės pasirašę sutartį su dar vienu iš dublerių komandos ateinančiu krepšininku“, – jaunuoju žaidėju džiaugėsi klubo sporto direktorius Martynas Mažeika.

21-nerių metų puolėjas spėjo debiutuoti ir 2022–2023 m. Lietuvos krepšinio lygos (Betsafe-LKL) čempionate, kur ant parketo buvo išbėgęs 5-iose rungtynesė.

M.Repšys 2023–2024 m. sezone turės dvigubą licenciją, todėl galės rungtyniauti ne tik Betsafe-LKL, bet ir NKL pirmenybėse.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.