EUROLYGA 2023

Buvęs trečiasis NBA naujokų biržos šaukimas yra arti susitarimo su ACB klubu

NBA nepritapęs trečiasis 2015 metų naujokų biržos šaukimas Jahlilas Okaforas ruošiasi persikelti į prestižines Ispanijos ACB pirmenybes.

 Jahlilas Okaforas<br> SPO/Scanpix nuotr.
 Jahlilas Okaforas<br> SPO/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 16, 2023, 9:25 AM

Pranešama, kad Saragosos „Casademont“, kuri praėjusį ACB sezoną nepateko į atkrintamąsias, yra arti susitarimo su vidurio puolėju.

Tai būtų jo pirmoji patirtis Europoje.

Krepšininkas geriausioje planetos lygoje NBA spėjo sužaisti šešis sezonus, o geriausias jo sezonas buvo būtent tada, kai jis debiutavo NBA.

Tuomet centras rinko po 17,5 taško ir 7 atkovotus kamuolius.

Visgi tuomet, kai Joelis Embiidas grįžo į aikštelę po traumos, J.Okaforas krito į jo šešėlį ir daugiau tokių skaičių, kokius rodė pirmajame sezone NBA, nebedemonstravo.

Paskutinįkart NBA J.Okaforas žaidė 2020–2021 m. sezone, kuomet gynė „Detroit Pistons“ garbę. Minėtame sezone vidurio puolėjas ir buvęs trečiasis NBA naujokų biržos šaukimas rinko po 5,4 taško ir sugriebdavo po 4,8 atšokusio kamuolio.

Įdomu ir tai, kad J.Okaforas žaidė Nigerijos vyrų krepšinio rinktinėje, kuri žaidė Tokijo olimpinėse žaidynėse. Prestižiniame turnyre J.Okaforas rinko po 9 taškus ir 4,8 atkovoto kamuolio.

Pernai J.Okaforas žaidė NBA G lygoje, kur buvo sunkiai sustabdomas. Krepšininkas rinko po 20,9 taško ir 8,1 atkovoto kamuolio.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
REPORTERIS: oro balionui atsitrenkus į žemę, iš krepšio ėmė kristi žmonės