EUROLYGA 2023

N. Mirotičiaus kryptis gali pasukti į Belgradą: krepšininkas susitiko su Ž. Obradovičiumi

Nikola Mirotičius vis dar sprendžia skyrybų su „Barcelona“ detales, tačiau kiti klubai ir toliau domisi buvusio Eurolygos naudingiausio žaidėjo (MVP) paslaugomis.

G. Bitvinsko nuotr.
G. Bitvinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 16, 2023, 10:50 AM

Anksčiau buvo skelbiama, kad N.Mirotičius jau viena koja Milano „Olimpia“ narys, tačiau pranešama, kad krepšininkas taip pat gali persikelti į Belgrado „Partizan“.

Žurnalistas Matteo Andreani skelbia, kad puolėjo kontrakto su „Barcelona“ artėja prie pabaigos, o šios situacijos sprendimas lėmė, kad kai kurios komandos atsitraukė nuo N.Mirotičiaus, o kitos pateko į lenktynes dėl N.Mirotičiaus parašo.

Pranešama, kad N.Mirotičius turėjo susitikimą ir pokalbį su „Partizan“ vyriausiuoju strategu Željko Obradovičiumi, kuris „Partizan“ nuteikė pozityviai.

Serbijoje neoficialiai pranešama, kad N.Mirotičius ir „Partizan“ pasiekė susitarimą, tačiau patikimų ir papildomų šaltinių, kurie skelbtų tokią pačią informaciją, nėra.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.