EUROLYGA 2023

S. Curry svarsto apie prisijungimą prie JAV rinktinės

NBA žvaigždė Stephenas Curry planuoja prisijungti prie JAV rinktinės olimpinėms žaidynėms.

 S. Curry<br> AP/Scanpix nuotr.
 S. Curry<br> AP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 18, 2023, 2:15 PM

„Golden State Warriors“ lyderis nerungtyniaus artėjančiame FIBA pasaulio čempionate, bet svarsto apie prisijungimą prie trenerio Steve‘o Kerro JAV rinktinėje 2024 metų olimpinėms žaidynėms.

Keturis kartus NBA čempionu tapęs gynėjas galutinį sprendimą priims po kito sezono pabaigos.

„Tai yra viena detalė mano gyvenimo aprašyme, dėl kurios treneris S.Kerras visada mėgsta juokauti, jog aš neturiu. Jis jau tarsi bando mane įdarbinti kitai vasarai. Aš palaikau vaikinus, kurie dabar žais pasaulio čempionate.

Žinau, kad jie gerai atstovaus JAV ir parsineš namo auksą. Neįsivaizduoju, kaip atrodys kita vasara. Akivaizdu, kad tai yra papildomas pliusas, jog treneris S.Kerras vadovauja šiai komandai. Man patinka žaisti jo treniruojamoje komandoje bet kurią savaitės dieną. Kaip seksis, pamatysime 2024 metų vasarą“, – kalbėjo S.Curry.

S.Curry jau anksčiau išreiškė norą prisidėti prie JAV komandos Paryžiuje, kadangi jo karjeroje trūksta tik vieno dalyko – olimpinio aukso.

Jis laimėjo visus NBA apdovanojimus, kuriuos tik galima laimėti, o 2010 ir 2014 m. su savo nacionaline komanda buvo karūnuotas pasaulio čempionu, tačiau jam nepavyko žaisti jokiame olimpiniame turnyre dėl poilsio ar traumų problemų.

Praėjusiame NBA sezone 35-erių krepšininkas fiksavo 29,4 taško, 6,1 atkovoto kamuolio ir 6,3 rezultatyvaus perdavimo vidurkius.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.