EUROLYGA 2023

D. Songaila įvardijo draugiškų rungtynių su Jordanija svarbą: „Jos parodys, kurie žaidėjai yra pasiruošę rinktinei“

Liepos 22 ir 24 dienomis Alytuje vyks pirmosios šią vasarą Lietuvos vyrų krepšinio rinktinės draugiškos rungtynės. Dvikovose su Jordanijos rinktine į aikštelę išbėgs pirmajame vyrų rinktinės pasiruošimo etape dalyvaujantys krepšininkai.

 D. Songaila<br>V.Ščiavinsko nuotr.
 D. Songaila<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 21, 2023, 2:37 PM

Dariaus Songailos vadovaujami krepšininkai ruošiasi ne tik draugiškoms rungtynėms, bet ir pretenduoja patekti į pagrindinę Lietuvos vyrų krepšinio rinktinės stovyklą.

„Savaitėlę sportuojame, vyrai tikrai labai gerai dirba, neturiu jokių nusiskundimų. Jau kažkiek matosi pažanga nuo tų pirmų dienų treniruočių. Praėjo du ciklai, vienas Druskininkuose, kitas Kaune. – pasakojo rinktinės vyr. treneris Darius Songaila. – Gabrielius Maldūnas šiandien jau išvažiuoja, prisijungia prie vyrų rinktinės. Manau, kad dar pora žaidėjų tikrai išvažiuos ir prisijungs. Tos dvi rungtynės bus rodiklis mums, kurie žaidėjai yra pasiruošę tam etapui.“

Pirmosios Lietuvos ir Jordanijos rinktinių tarpusavio rungtynės – liepos 22 dieną. Rungtynės vyks Alytaus sporto ir rekreacijos centro (Naujoji g. 52, Alytus) salėje, rungtynių pradžia 19:30 val.

Lietuvos vyrų krepšinio rinktinės sudėtis rungtynėse su Jordanija:

Augustas Marčiulionis, Einaras Tubutis, Deividas Sirvydis, Ignas Sargiūnas, Oskaras Pleikys, Gytis Nemeikša, Matas Jogėla, Danielius Lavrinovičius, Dovydas Giedraitis, Laurynas Beliauskas, Jonas Paukštė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.