EUROLYGA 2023

Aistros dėl N. Mirotičiaus kyla – įpykusi „Partizan“ prašo krepšininko įrodymų

Ispanijos pilietybę turinti krepšinio žvaigždė Nikola Mirotičius šeštadienį nutraukė tylą – 32-ejų krepšininkas socialinėje erdvėje kreipėsi į sekėjus ir pranešė, kad artėjančiame sezone tikrai neapsivilks Belgrado „Partizan“ komandos marškinėlių.

N.Mirotičius.<br>G.Bitvinsko nuotr.
N.Mirotičius.<br>G.Bitvinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 23, 2023, 11:36 AM

Nors kiek anksčiau užsienio žiniasklaidoje buvo skelbiama, kad N.Mirotičius jau buvo arti persikėlimo į Serbijos sostinę, tačiau, krepšininko teigimu, kontrakto pasirašymui sutrukdė nenumatytos aplinkybės.

Žaidėjas prasitarė, kad po pasirodžiusių kalbų dėl persikėlimo į „Partizan“, jis buvo sulaukęs grasinimų ir įžeidimų kupinų žinučių.

„Nusprendžiau nepatekti į tokią atmosferą ir nenoriu, kad nei aš, nei mano šeima patirtų daugiau nepatogumų“, – rašė jis.

Žvaigždė patikino, kad šie grasinimai nebuvo atskrieję iš Belgrado „Crvena zvezda“ pusės.

Šeštadienį į N.Mirotičiaus žodžius sureagavo ir Belgrado „Partizan“ klubas, kuris viešai išreiškė nepasitikintis krepšininko parašytais žodžiais.

Belgrado ekipa pranešime ragino žaidėją atskleisti jam grasinusius žmones.

„Dėl neaiškių priežasčių N.Mirotičius nusprendė nepasirašyti sutarties po sąlygomis, dėl kurių jau buvome sutarę. N.Mirotičius apie savo sutikimą prisijungti prie komandos davė prieš 15 dienų ir apie tai pranešė treneriui Željko Obradovičiui ir komandos prezidentui Ostoja Mijailovičiui ir kapitonui Kevinui Punteriui.

Prašome N.Mirotičiaus, kuris yra nusiteikęs kovoti dėl teisybės, pasakyti, kas jam grasino“, – teigė „Partizan“ klubas.

Praėjusiame sezone 208 cm ūgio krepšininkas per 25 minutes pelnė 15,4 taško, atkovojo 4,3 kamuolio, atliko 1,2 perdavimo ir rinko 16,4 naudingumo balo.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.