EUROLYGA 2023

NBA žvaigždė K. Walkeris atskleidė, kas paskatino jį atvykti į Eurolygą

Praėjusiame dešimtmetyje NBA spindėjęs Kemba Walkeris kitą sezoną save išbandys Eurolygoje. Penktadienį oficialiai buvo pranešta, kad 33-ejų gynėjas pasiekė susitarimą su „Monaco“ klubu, kuriame rungtyniauja Donatas Motiejūnas.

K.Walkeris.<br>Reuters/Scanpix nuotr.
K.Walkeris.<br>Reuters/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 23, 2023, 12:10 PM

NBA žvaigždė pridūrė nekantraujantis prisijungti prie naujos komandos.

„Monaco“ ekipos vadovai pasitikėjo manimi, jie tikėjo, kad aš galiu pakelti komandą į kitą lygį. Nekantrauju persikelti į Monaką ir tikiuosi, kad ši komanda man padės žaisti tik aukščiausiu lygiu“, – teigė jis.

Praėjusiame sezone gynėjas rungtyniavo „Dallas Mavericks“ komandoje, kurioje vidutiniškai per dvikovą įmesdavo po 8 taškus, atkovodavo po 1,8 kamuolio ir atlikdavo po 2,1 rezultatyvaus perdavimo. Tiesa, atstovaudamas „Mavericks“ jis sužaidė vos devynerias rungtynes.

Skambiausius savo sezonus K.Walkeris praleido rungtyniaudamas „Boston Celtics“ komandoje. Apskritai krepšininkas visą savo karjerą (nuo 2011-ųjų) žaidė tik NBA.

Krepšininkas pridūrė, kad apie Eurolygą jis girdėjo tik gerus atsiliepimus, o sprendimą atvykti į Europą jis priėmė pasitaręs su geru bičiuliu Shabazzu Napieru.

„Apie Eurolygą girdėjau tik gerus atsiliepimus. Turiu daug bičiulių, kurie žaidžia šiame turnyre. Priimant šį sprendimą, man labai pridėjo mano bičiulis Shabazzas Napieras“, – pasakojo K.Walkeris.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.