EUROLYGA 2023

„Kautra“ autobusuose – gausi Lietuvos krepšinio videoteka

Lietuvos krepšinio federacija (LKF) tęsia ilgametį bendradarbiavimą su viena didžiausių šalyje keleivių vežėjų – UAB „Kautra“. Specialiu liukso klasės autobusu Lietuvos vyrų krepšinio rinktinę vežanti įmonė nuo šiol visuose „Kautra Plius“ autobusuose esančiuose media centruose rodys ir krepšinio laidas bei dokumentiką.

 ltu.basketball nuotr.
 ltu.basketball nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 2, 2023, 3:04 PM

„Noriu padėkoti už pasitikėjimą. Mūsų širdyje – krepšinis, kol gyvi būsim, tol prisidėsim. O tikslas visų bendras – jus sėkmingai vežti į pergales,“ – spaudos konferencijoje, surengtoje prieš rungtynes tarp Lietuvos ir Sakartvelo rinktinių, kalbėjo „Kautros“ vadovas Linas Skardžiukas.

Visais „Kautra Plius“ autobusais keliaujantys žmonės gali naudotis nemokamu bevieliu internetu bei turi galimybę savo išmaniojo telefono, planšetės ar nešiojamo kompiuterio naršyklės lange prisijungti prie „Kautros“ media centro. Jame galima rasti ne tik filmų, muzikos, bet ir Lietuvos krepšinio federacijos video naujienų, pramoginių laidų bei dokumentinių filmų apie krepšinio žvaigždes.

„Džiaugiamės, kad „Kautra“ mus saugiai ir komfortabiliai veža į treniruotes ir varžybas jau daugiau nei šešis metus. Neabejoju, kad ši draugystė tęsis ir ateityje, – pažymėjo Lietuvos krepšinio federacijos prezidentas. – Linkiu visiems gerų kelionių ir gero žaidimo.“

Atnaujintą „Kautra Plius“ autobusų media centro turinį pats pirmas išbandė Lietuvos vyrų rinktinės vyr. treneris Kazys Maksvytis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.