EUROLYGA 2023

„Lietkabelis“ jubiliejaus proga pristatė naują logotipą

1964 m. įkurtas Panevėžio „Lietkabelio“ krepšinio klubas artėjančiame sezone minės savo šešiasdešimtmetį. Šia proga pristatytas jubiliejaus proga atnaujintas logotipas.

 „Lietkabelis“ jubiliejaus proga pristatė naują logotipą<br> Klubo nuotr.
 „Lietkabelis“ jubiliejaus proga pristatė naują logotipą<br> Klubo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

kklietkabelis.lt

Aug 2, 2023, 9:05 AM

2023–24 m. sezonui logotipę buvęs Panevėžio miesto pavadinimas pakeistas į klubo gyvavimo metų skaičių – 60 – ir papuoštas stilizuotais ąžuolo lapais, simbolizuojančiais tvirtybę, kilnumą, stabilumą ir ilgaamžiškumą.

„Mūsų klubas yra vienas seniausiai egzistuojančių visoje Lietuvoje, – kalbėjo „Lietkabelio“ prezidentas Alvydas Bieliauskas, – Labai tuo didžiuojamės ir norime paminėti tokią gražią progą. Sezoną pasitinkame su atnaujintu logotipu, o pačio sezono metu taip pat bandysime šią šventę įprasminti įvairiais būdais. Tikiu, kad mūsų klubas sulauks dar ne vieno tokio jubiliejaus, toliau sėkmingai puoselės klubo vertybes, garsins Panevėžį ir Lietuvą.“

Nuo 1996 m. klubo vardas ne kartą keitėsi, tačiau 2012 m. buvo sugrąžintas legendinis „Lietkabelio“ pavadinimas. Panevėžio klubas – antras seniausias Lietuvos krepšinio lygos klubas po Kauno „Žalgirio“ (kartu su Klaipėdos „Neptūnu“).

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.