EUROLYGA 2023

Prie LKL debiutanto „M Basket“ trenerių štabo jungiasi D. Pakamanis

Artėjančiame „Betsafe-LKL“ sezone vyriausiajam Mažeikių „M Basket“ treneriui Mariui Kiltinavičiui talkins buvęs krepšininkas Darius Pakamanis.

Darius Pakamanis dirbs „M Basket“ ekipos trenerių štabe.<br> mbasket.lt nuotr. 
Darius Pakamanis dirbs „M Basket“ ekipos trenerių štabe.<br> mbasket.lt nuotr. 
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 9, 2023, 6:30 PM

41-erių D.Pakamanis yra gimęs būtent Mažeikiuose, čia pradėjęs savo krepšininko karjerą ir klubo spalvas gynęs savo karjeros pabaigoje.

„Išsiskyrus su Simu, turėjome skubiai ieškoti naujojo trenerio asistento, o ieškoti visai ir nereikėjo.

Darius, kaip svečias, jau vasarą lankėsi mūsų organizuotoje vasaros stovykloje ir parodė aukščiausią profesionalumą ugdant mūsų augančius talentus, tad nedvejodami pateikėme pasiūlymą ir sulaukėme teigiamo atsakymo. Džiugu, kad prie klubo jungiasi dar vienas mažeikietis!“, – džiaugėsi klubo direktorius Arūnas Liškus.

Per ilgą krepšininko karjerą gynėjas rungtyniavo ne viename užsienio klube, gynė „Šiaulių“, tuometinio Vilniaus „Lietuvos ryto“, Utenos „Juventus“ ir kitų komandų garbę.

Pastaruosius keletą metų buvęs krepšininkas visą savo dėmesį skyrė treniravimui. „Noriu padėkoti klubo vadovams už suteiktą galimybę dirbti gimtajame mieste, kuriame pradėjau savo kelionę į profesionalų sportą, ir aišku Mariui Kiltinavičiui, kuris patikėjo manimi priimdamas į savo trenerių štabą.

Man malonu dirbti ir mokintis iš vieno perspektyviausių Lietuvos krepšinio trenerių. Esu be galo laimingas būdamas Mažeikių komandoje ir tikiuosi savo žiniomis bei patirtimi padėti siekti gerų rezultatų“, – apie naują karjeros etapą kalbėjo D.Pakamanis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.