EUROLYGA 2023

R. Štelmaheris apžvelgė „7bet-Lietkabelio“ pasirengimo sezonui pradžią

Penktadienį Panevėžio „7bet-Lietkabelio“ krepšininkai susirinko į pirmąją treniruotę pasirengimo 2023–24 m. sezonui cikle.

R.Štelmaheris<br> kklietkabelis.lt nuotr.
R.Štelmaheris<br> kklietkabelis.lt nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 13, 2023, 4:03 PM

Pirmojoje treniruotėje dalyvavo aštuoni krepšininkai, o taip pat komandos personalas ir trenerių štabas su naujuoju strategu Robertu Štelmaheriu priešakyje.

„Vasara buvo per ilga. Labai džiaugiuosi grįžęs į aikštelę ir pradėjęs treniruotes“, – paklaustas apie tarpsezonį kalbėjo „7bet-Lietkabelio“ vairininkas.

Specialistui iš Latvijos Panevėžys puikiai pažįstamas – čia Štelmaheriui yra tekę lankytis tiek kaip žaidėjui, tiek kaip treneriui.

„Panevėžį jau žinojau iš seniau, esu čia atvykęs kelerioms rungtynėms, – įspūdžiais apie Panevėžį dalijosi latvis, – Čia puiki atmosfera, manau, kad metai iš metų fanų bazė vis didėja, klubas tampa geresniu. Esu patenkintas ir labai laimingas čia būdamas. Noriu padėkoti klubui už suteiktą galimybę tapti „7bet-Lietkabelio“ treneriu.“

Į pirmąją treniruotę susirinko aštuoni krepšininkai, neatvyko tik vėliau į Lietuvą atvykęs Alenas Hadžibegovičius, vakar prie klubo prisijungęs Jonathanas Davisas, su Lietuvos rinktine Pasaulio Taurei besiruošiantys Gabas Maldūnas ir Deividas Sirvydis.

„Manau, kad surinkome gerą komandą, pažiūrėsim, kaip viskas atrodys, – apie komandos komplektaciją kalbėjo Štelmaheris, – Bendrai esu patenkintas. Turime dydžio, turime proto, išsaugojome kelis komandos veteranus, kurie padės jaunimui tobulėti.“

Sezoną panevėžiečiai pradės rugsėjo 16 d. Lietuvos pirmenybių rungtynėmis Klaipėdoje prieš „Neptūną“, o iki tol laukia mėnuo pasirengimo ciklo.

„Pirmiausia negauti traumų, – su šypsena kalbėdamas apie pasiruošimo tikslus pirmiausia išskyrė Štelmaheris, – Turime suprasti vieni kitus ir susibendrauti kaip komanda. Žaidėjams esu naujas treneris, jie greičiausiai turi įvairių įpročių iš anksčiau. Bandysime sujungti praeitį ir ateitį ir, manau, viskas bus gerai.“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.