EUROLYGA 2023

Treneris užstojo kritikos strėles gaunantį V. Kariniauską: „Daug absurdiškų ir tiesos neatitinkančių kalbų“

Naujasis Mažeikių „M Basket“ komandos pirkinys Vaidas Kariniauskas šiuo metu pluša kartu su Lietuvos vyrų krepšinio rinktine. Gynėjas ruošiasi šį mėnesį Azijoje startuosiančiam pasaulio krepšinio čempionatui.

V.Kariniauskas ir M.Kiltinavičius.<br>LKF ir LKL nuotr. koliažas.
V.Kariniauskas ir M.Kiltinavičius.<br>LKF ir LKL nuotr. koliažas.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 14, 2023, 10:17 AM

Draugiškų rungtynių cikle nemažai trenerio K.Maksvyčio pasitikėjimo sulaukiantis 29-erių gynėjas dažnai pavaduoja ant atsarginių žaidėjų suolo prisėdantį pagrindinį komandos įžaidėją Roką Jokubaitį.

Vis dėlto socialinėje erdvėje atsiranda vis daugiau kritikos strėlių dėl V.Kariniausko žaidimo.

Tai neprasprūdo pro akis Mažeikių komandos treneriui Mariui Kiltinavičiui, kuris pirmadienį socialinėje erdvėje išstojo su krepšininką palaikančia žinute.

„Noriu pasisakyti tema, kuriai aš nesu abejingas tiek is profesinės, tiek iš žmogiškosios pusės.

Pastarosiomis dienomis, viešoje erdvėje, girdžiu ir matau labai daug absurdiškų ir tiesos neatitinkančių kalbų apie mano žaidėją ir taip pat mano draugą Vaidą Kariniauską.

Tiesą pasakius – man yra labai pikta skaityti ir klausyti visų tų spekuliacijų ir nesąmonių. Žmonės neturintys pakankamai gilaus ir detalaus tiek taktinės, tiek techninės krepšinio pusės supratimo, komentuoja Vaido žaidimą Lietuvos rinktinėje visiškai neįsigilinę į situacijas.

Karinė yra žaidėjas turintis vieną aukščiausių krepšinio IQ visoje Lietuvoje. Jis labai aukšto lygio krepšininkas ir žmogus su nuostabiomis vertybėmis, norintis atiduoti visas savo jėgas ir širdį už Lietuvą.

Žinau, kad jis yra labai stipri asmenybė ir nepaisydamas viso šito, absoliučiai nepelnyto negatyvo, kovos toliau“, – pirmadienį feisbuke rašė M.Kiltinavičius.

Pasirengimą pasaulio krepšinio čempionatui Lietuva tęs pirmadienį, kai Klaipėdoje susikaus su Suomijos krepšininkais. Rungtynės vyks 19 val. 30 min.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.