EUROLYGA 2023

1000 bilietų į „Auksinės“ rinktinės rungtynes parduoti per 30 minučių

Antradienį startavusi „auksinės“ rinktinės rungtynių bilietų prekyba sulaukė milžiniško susidomėjimo: pirmieji 1000 bilietų parduoti vos per pusvalandį. 2003 metų Europos čempionate triumfavusi krepšinio rinktinė rugsėjo 21 dieną Vilniuje susikaus su jungtine Lietuvos U20 rinktinės ir krepšinio žvaigždžių komanda.

 Auksinės rinktinės triufmo momentas<br> Organizatorių/FIBA nuotr.
 Auksinės rinktinės triufmo momentas<br> Organizatorių/FIBA nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 22, 2023, 10:59 AM, atnaujinta Aug 22, 2023, 12:03 PM

„Žinojome, kad šis renginys sulauks didelio susidomėjimo, bet toks sėkmingas pardavimų startas maloniai nustebino net ir mus pačius. Raginu visus norinčius paskubėti, nes, panašu, kad geriausios vietos bus iššluotos per dieną ar dvi“, – teigia renginį organizuojančios įmonės „Seven Live“ vadovas Tomas Inčikas.

Rugsėjo 21 dieną Vilniaus „Avia Solutions Group“ arenoje žiūrovai aikštėje išvys beveik visus „auksinės“ rinktinės narius, tarp kurių ir tokie krepšininkai, kaip Arvydas Macijauskas, Ramūnas Šiškauskas, Kšištofas Lavrinovičius, Saulius Štombergas ir kiti legendiniai žaidėjai.

Kitoje aikštės pusėje „auksinei“ rinktinei iššūkį mes jungtinė Lietuvos U20 rinktinės narių, žymių Lietuvos krepšininkų bei kelių krepšinį dievinančių šalies įžymybių komanda. Žaidėjų sąrašas bus atskleistas artimiausiu metu.

Rungtynių žiūrovų lauks ne tik krepšinis, bet ir muzikiniai bei šokių pasirodymai, šviesų šou, unikali galimybė pabendrauti bei įsiamžinti su legendiniais krepšininkais, specialūs žaidimai, prizai ir daug netikėtų staigmenų. Negana to, renginio metu Lietuvos krepšinio federacijos prizais bus apdovanoti krepšiniui nusipelnę žmonės.

Pelnas, uždirbtas iš renginio bilietų, bus paaukotas Lietuvos ir Ukrainos paramos organizacijoms. Renginį organizuoja „Seven Live“, o bilietus platina Bilietai.lt

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.