EUROLYGA 2023

„Wolves“ padidino savo ambasadorių ratą

Į Vilnių persikėlę „Wolves“ pristato dar vieną klubo ambasadorių. Juo tapo žinomas šalyje lauko teniso treneris, modelis ir TV projektų dalyvis Simas Kučas.

 Simas Kučas.<br> wolves nuotr.
 Simas Kučas.<br> wolves nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 5, 2023, 3:54 PM

S. Kučas yra visų amžiaus grupių Lietuvos lauko teniso čempionas, gynęs šalies garbę „Davis Cup“ turnyre ir per savo karjerą žaidęs ir prieš pirmosiomis pasaulio raketėmis tapusiais Andy Murrey'umi ir Novaku Džokovičiumi. Jai pasibaigus liko teniso pasaulyje ir dirba treneriu, organizuoja stovyklas ir turnyrus, taip pat yra įkūręs teniso aikštyną Palangoje.

Sėkmingai naujajam „Wolves“ ambasadoriui klostėsi modelio karjera. Jos metu dirbo Niujorke, Milane, Londone, Šanchajuje, buvo vieno iš „Renault“ automobilių modelių reklaminiu veidu 108 pasaulio šalyse.

S. Kučas yra ne vieno TV ir radijo projektų dalyvis, o Lietuvos auditorijai labiausiai tapo pažįstamu po TV projekto „Šok su žvaigžde“.

„Labai smagu prisijungus prie „Wolves“. Pats sportuoju nuo mažens ir tikiu, kad sporto dėka mes išmokstam disciplinos ir drausmės, kuri praverčia visose gyvenimo srityse. Esu nemažai dirbęs su jaunimu ir žinau, kad šių įgūdžių niekada nebus per daug.

Didelė mano gyvenimo dalis sukasi aplink tenisą, krepšinis yra mano antroji meilė. Mėgstu ir žiūrėti, ir žaisti krepšinį. Noriu prisidėti prie Vilkų misijos šviesti jaunus žmones apie aktyvų laisvalaikį, motyvaciją ir sporto naudą. Tikiu, kad kartu sukursim puikių projektų“, – neabejojo S. Kučas.

„Wolves“ klubo direktorius Andrius Žiauberis, sveikindamas naująjį ambasadorių, džiaugėsi didėjančiomis ambasadorių, kurie jau Vilniuje pratęs praėjusiame sezone pradėtą darbą su jaunimu, gretomis.

„Džiaugiamės, kad naująjį sezoną pasitiksime. Jas papildė dar vienas žmogus, turintis ką papasakoti ir kuo sudominti jaunimą. Sveikiname Simą prisijungus. Jis yra aktyvaus gyvenimo būdo propaguotojas, pats profesionaliai sportavo ne vienerius metus, gyveno didžiausiuose pasaulio miestuose, šneka penkiomis kalbomis.

Jo gyvenimo istorija, apimanti tenisininko karjerą, modelio darbą, įvairius sporto projektus, yra spalvinga. Mes norime tęsti jaunimui skirtas veiklas, skatinti sportuoti, gyventi aktyviai, drąsiai siekti savo tikslų, nebijoti nesėkmių, kurios yra gyvenimo dalis. Simo patirtis dirbant su jaunimu klubui bus naudinga“, – kalbėjo „Wolves“ klubo vadovas.

„Wolves“ klubas ketina ir toliau didinti ambasadorių gretas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.