EUROLYGA 2023

Panevėžio „7bet-Lietkabelis“ neprasidėjus sezonui nutraukė sutartį su amerikiečiu ​Su D. Sabeckiu pasirašyta trumpalaikė sutartis

Panevėžio „7bet-Lietkabelio“ gretose permainos – komandą palieka Jonathanas Davisas, kurio vietą užims praėjusią savaitę į Panevėžį grįžęs Paulius Valinskas.

 J.Davisas<br>LKL nuotr.
 J.Davisas<br>LKL nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

kklietkabelis.lt

Sep 13, 2023, 2:14 PM, atnaujinta Sep 13, 2023, 5:18 PM

Klubas pasinaudojo kontrakte su J.Davisu buvusia galimybe nutraukti sutartį per pirmą mėnesį.

Pasirengimo sezonui metu dėl traumos nerungtyniavęs Dovis Bičkauskis komandai padėti negalėsi apie tris mėnesius, o šiam laikotarpiui prie „7bet-Lietkabelio“ jungiasi Donatas Sabeckis, su kuriuo pasirašyta trijų mėnesių sutartis.

D.Sabeckis pastaruosius du sezonus buvo vienas Šiaulių komandos lyderių. Būtent Šiauliuose įžaidėjas 2016 m. debiutavo Lietuvos krepšinio lygoje, po dviejų sezonų pravėrė Kauno „Žalgirio“ duris, tačiau buvo skolinamas Liudvigsburgo „MHP Riesen“ (Vokietija) klubui.

198 cm ūgio gynėjas taip pat rungtyniavo Ženevos „Lions“ (Šveicarija), Prienų „Cbet“, Zagrebo „Cibona“ (Kroatija) ekipose.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.