EUROLYGA 2023

Draugės užpuolimu kaltinamam K. Porteriui „Houston Rockets“ ieško naujos karjeros stotelės

Kevinas Porteris jaunesnysis savaitės pradžioje buvo kaltinamas savo merginos, buvusios WNBA krepšininkės Kysres Gondrezick užpuolimu, o jau ketvirtadienį žiniasklaidoje skelbiama, kad „Houston Rockets“ ekipa, kurioje žaidė krepšininkas, ieško būdų, kaip išmainyti jaunąjį krepšininką.

 Kevinas Porteris jaunesnysis<br> Scanpix nuotr.
 Kevinas Porteris jaunesnysis<br> Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 14, 2023, 2:16 PM

K.Porteris buvo suimtas policijos Niujorke, po to, kai jam buvo mesti kaltinimai, kad jis sužalojo savo draugę. Anot pranešimų, K.Gondrezick turėjo sužalojimų veido srityje, jautė kaklo skausmus, o po to paaiškėjo, kad buvusiai krepšininkei lūžo kaulas jos kaklo srityje. Prokurorai teigia, kad K.Gondrezick juos informavo, jog K.Porteris jai smūgiavo kumščiais.

K.Porteris iš areštinės buvo paleistas už 75 tūkstančių JAV dolerių užstatą, o K.Gondrezick K.Porteriui įteikė laikino suvaržymo raštą. Kitas teismo posėdis numatomas spalio 16 dieną.

„The Athletic“ žurnalistas Shamsas Charania praneša, kad „Houston Rockets“ teiravosi kitų komandų dėl K.Porterio išmainymo ir kontrakto perėmimo. Artėjantį sezoną K.Porteris uždirbs 15,9 mln. JAV dolerių.

Teksaso ekipa į K.Porterio vietą ieško žaidėjo, kuris galėtų iškart duoti naudos komandai. Pranešama, kad nesitikima, jog gynėjas spalio pradžioje prisijungs prie „Houston Rockets“ treniruočių stovyklos.

Taip pat skelbiama, kad yra galimybių, jog NBA vetuos K.Porterio kontraktą. Taip yra todėl, nes krepšininkas pažeidė smurto artimoje aplinkoje politiką, kurią yra nustačiusi NBA.

Praėjusį sezoną K.Porteris jaunesnysis NBA per 33 minutes žaidimo laiko rinko po 19,2 taško (50,1 proc. dvit., 36,6 proc. trit., 78,4 proc. baud.), atkovodavo po 5,3 atšokusio kamuolio, atlikdavo po 5,7 rezultatyvaus perdavimo ir fiksuodavo 16,7 naudingumo balo vidurkį.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.