EUROLYGA 2023

Jonavos krepšinio klubas pratęsė bendradarbiavimą su generaliniu partneriu

Jonavos komandos vadovas Vaidas Vaškevičius patvirtino, jog ateinančiame 2023/2024 metų sezone klubo generalinis partneris nesikeis. Juo jau ketvirtus metus bus Lietuvos sporto bei kultūros mecenatas prekės ženklas „CBet“, ženkliai prisidedantis prie dideliais žingsniais į priekį žengiančių jonaviečių rezultatų.

Jonavos klubas ir toliau vadinsis rėmėjo pavadinimu „CBet“.
Jonavos klubas ir toliau vadinsis rėmėjo pavadinimu „CBet“.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 15, 2023, 11:46 AM

Virginijaus Šeškaus treniruojamas Jonavos klubas per tris sezonus ne tik pasiekė istorinių pergalių, tačiau ir nepraranda noro progresuoti ir siekti dar geresnių rezultatų.

Šiemet jonaviečiai debiutuos Europos turnyre – rugsėjo pabaigoje bandys prasibrauti į FIBA Čempionų lygos pagrindinį turnyrą, o nesėkmės atveju Jonavos „CBet“ turės garantuotą vietą FIBA „Europe Cup“ turnyre.

Jonavos klubo prezidentas pasidžiaugė, jog besitęsiantis bendradarbiavimas su prekės ženklu „CBet“ ženkliai prisideda prie komandos stabilios finansinės padėties, padeda vystyti įvairius projektus už aikštelės ribų bei jau ketvirtus metus veda abi puses į priekį.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.