EUROLYGA 2023

Oficialu: S. Scariolo „Virtus“ gretose pakeis Latvijos rinktinės sėkmės kalvis L. Banchi

Penktadienio popietę netikėtai su treneriu Sergio Scariolo atsisveikinusi Bolonijos „Virtus“ ekipa dar tą patį vakarą pristatė jo pamainą.

L.Banchi.<br>AP/Scanpix nuotr.
L.Banchi.<br>AP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2023-09-15 20:31, atnaujinta 2023-09-15 20:49

Kitą sezoną Eurolygoje išvysime gerai pažįstamą veidą – šiemet stebuklus su Latvijos krepšinio rinktine išdarinėjusį italą Luka Banchi.

Penktadienį vakare „Virtus“ oficialiai pranešė sukirtusi rankomis su 58-erių krepšinio specialistu iš Italijos, buvo pasirašyta sutartis iki 2025-ųjų vasaros.

Primename, kad S.Scariolo pirmoje savo sezono spaudos konferencijoje tikino, kad ne jis rinko žaidėjus, o viską darė ekipos vadovybė, komanda už šiuos žodžius jį iškart atleido.

Trečiadienį italas gavo klausimą iš žurnalistų apie ekipos komplektaciją ir suskubo pranešti, kad šie klausimai yra ne jam, o „Virtus“ vadovybei, kuri ir dėliojo ekipos sudėtį.

„Klubas suformavo šią sudėtį ir davė ją man. Komandos tikslai? Tai taip pat turi būti klausimas vadovybei. Sakau, jie man davė komandą ir aš ją priėmiau ir bandysiu padaryti konkurencingą. Sudėtį surinko klubo vadovybė ir jai reikia padėkoti už tai, kokias turime galimybes žaisti ir laimėti“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.