EUROLYGA 2023

52 taškais įveikus „Gargždus“, Kauno „Žalgirio“ treneris K. Maksvytis buvo atviras: „Esame per kietas riešutas ir gerbiame save“

Kauno „Žalgirio“ krepšininkai pergale pradėjo 31-ąjį „Betsafe-LKL“ sezoną. Žalgiriečiai sekmadienį Klaipėdoje susitvarkė su „Gargždų“ komanda net 52 taškų skirtumu 107:55 (34:16, 21:7, 25:14, 27:18).

Kazys Maksvytis<br>zalgiris.lt
Kazys Maksvytis<br>zalgiris.lt
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 17, 2023, 9:01 PM

„Kažkiek tikėjausi, kad bus sunkiau. Visgi pirmos rungtynės. Dideli nuopelnai tiek žaidėjams, tiek trenerių štabui, kurie ruošė šitą komandą. Man liko užsidėti švarką ir ateiti į šias rungtynes. Komanda gerai paruošta – tiek fiziškai, tiek taktiškai.

„Gargždams“ esame per kietas riešutėlis, sunku laimėti prieš gerai nusiteikusį „Žalgirį“. Galbūt ir per didelis skirtumas, bet jiems tik sezono pradžia.

Linkiu sėkmės „Garžgdams“. Gerbiame save. Esu patenkintas, kaip komanda kovėsi, išskyrus porą minučių trečiajame kėlinyje“, – po pergalės kalbėjo K.Maksvytis.

– Lyg atrodo taip, kad tie žaidėjai, kurie atsisakė žaisti Lietuvos rinktinėje, atrodo šviežesni. Pajautėte?

– Dar tik pirmosios rungtynės ir tai nieko nereiškia. Laukia ilgas sezonas. Komanda paruošta gerai, o kaip bus toliau – pamatysime.

– Naujokas Brady Manekas įmetė 7 tritaškius, tačiau buvo silpnokas gynyboje.

– Nenoriu atskleisti visų kortų. Jis yra talentingas žaidėjas ir mes stengiamės išnaudoti jo talentą. Kaip matote, jis mesti tikrai gali.

– Kada prie komandos prisijungs krepšininkai, kurie žaidė pasaulio krepšinio taurėje?

– Nuo kitos savaitės. Davėme jiems poilsio, nes ekipoje nėra traumuotų. Nusprendėme surizikuoti ir eiti su tais žaidėjais, kurie dirbo pasirengime ir nebuvo rinktinėje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.