EUROLYGA 2023

Jaunieji talentai sulauks pastiprinimo kovoje su „Auksine“ rinktine – jungiasi būrys krepšinio legendų

Minint Lietuvos vyrų krepšinio rinktinės triumfo 2003 metų čempionate dvidešimtmetį, šį ketvirtadienį „Auksinė“ rinktinė vienam vakarui sugrįš į aikštelę, kur susirungs su jaunaisiais mūsų šalies talentais. Visgi, jaunimas sulauks pastiprinimo, nes prie komandos jungiasi buvę krepšininkai Robertas Javtokas, Jonas Mačiulis, Darjušas Lavrinovičius ir kiti.

R.Javtokas.<br>G.Bitvinsko nuotr.
R.Javtokas.<br>G.Bitvinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2023-09-18 13:40

Praėjusią savaitę paaiškėjo, kad rugsėjo 21 dieną Viliaus „Avia Solutions Group“ arenoje išvysime net 10 iš 12 Švedijos sostinėje Europos auksą iškovojusių krepšininkų: Arvydą Macijauską, Ramūną Šiškauską, Saulių Štombergą, Mindaugą Žukauską, Eurelijų Žukauską, Donatą Slaniną, Virginijų Praškevičių, Dainių Šalengą, Giedrių Gustą ir Kšištofą Lavrinovičių.

O šiandien paaiškėjo, kad „Auksinės“ rinktinės varžovų komandą sudarys jaunieji krepšininkai Emilis Bartninkas, Modestas Babraitis, Matas Vokietaitis, Dovydas Butka ir Dominykas Butka, buvę krepšininkai Robertas Javtokas, Jonas Mačiulis, Darjušas Lavrinovičius bei vyriausias visų laikų Lietuvos krepšinio lygos žaidėjas Mindaugas Lukauskis.

Tris milijonus širdžių pavergusiai „Auksinei“ rinktinei, kaip ir prieš 20 metų Stokholme, vadovaus Antanas Sireika, o jam talkins Valdemaras Chomičius. Tuo metu jungtinei jaunųjų talentų ir krepšinio žvaigždžių komandai parodomųjų rungtynių metu vadovaus Darius Maskoliūnas.

„Džiugu, kad aikštėje išvysime dar daugiau Lietuvos krepšinio legendų. Matant komandų sudėtis, galima drąsiai teigti, kad žiūrovų laukia tikrų tikriausia krepšinio „žvaigždžių diena“. Kviečiu visus pasinaudoti šia unikalia proga išvysti Lietuvos krepšinio „dievukus“ ir kartu prisiminti 2003-ųjų metų pergalę“, – teigia renginį organizuojančios įmonės „Seven Live“ vadovas Tomas Inčikas.

Rungtynių žiūrovų lauks ne tik krepšinis, bet ir muzikiniai bei šokių pasirodymai, šviesų šou, galimybė pabendrauti bei įsiamžinti su legendiniais krepšininkais, specialūs žaidimai, prizai ir daug netikėtų staigmenų. Renginio metu Lietuvos krepšinio federacijos prizais taip pat bus apdovanoti krepšiniui nusipelnę žmonės.

Pelnas, uždirbtas iš renginio bilietų, bus paaukotas Lietuvos ir Ukrainos paramos organizacijoms, tarp kurių – paramos sunkiais sergantiems vaikams fondas. Bilietus platina Bilietai.lt.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.