EUROLYGA 2023

Specialus Kauno „Žalgirio“ pasiūlymas: kviečia pasirodyti „Žalgirio“ arenoje

Praėjusį sezoną didžiulio susidomėjimo sulaukęs talentų konkursas sugrįžta – Kauno „Žalgiris“ ir vėl kviečia visus, kurie turi išskirtinių gebėjimų, pademonstruoti juos „Žalgirio“ arenoje.

Specialus Kauno „Žalgirio“ pasiūlymas: kviečia pasirodyti „Žalgirio“ arenoje.<br>G. Bitvinsko nuotr.
Specialus Kauno „Žalgirio“ pasiūlymas: kviečia pasirodyti „Žalgirio“ arenoje.<br>G. Bitvinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 21, 2023, 3:31 PM

Konkurso metu kolektyvai ar pavieniai asmenys turės galimybę savo pasirodymais pradžiuginti krepšinio sirgalius per ilgąsias „Betsafe-LKL“ rungtynių pertraukas. Konkursas tęsis iki 2024 m. kovo 17 d., o vėliau nugalėtojų, kuriuos balsuodami išrinks patys sirgaliai, lauks pagrindinis konkurso prizas – pasirodymas per Eurolygos rungtynes.

Praėjusiame sezone savo talentais sirgalius džiugino šokių studijos „UP“, „Basse“, „Time To Show“, LSMU pramoginių šokių kolektyvas „Salto“, tautinių šokių grupė „Okata“, meninės gimnastikos atstovės iš Kauno sporto mokyklos „Startas“ ir klubo „GK Fortūna“, „Dovilės rytietiškų šokių studija“. Daugiausiai simpatijų pelnė šokių studija „Flash Dance“, kuri tapo konkurso nugalėtoja ir pasirodė per paskutines Eurolygos reguliariojo sezono rungtynes „Žalgirio“ arenoje.

„Dėkojame Kauno „Žalgiriui“ už suteiktą galimybę pašokti per rungtynes, šokėjams labai patiko. Tai buvo visai kitokia patirtis, nei įprasti renginiai ar čempionatai“, – taip kalbėjo šokių studijos „Flash Dance“ vadovė.

Tie, kurie naujame sezone norėtų išmėginti savo jėgas talentų konkurse, jau dabar kviečiami registruotis čia. Tiesa, prieš tai svarbu įsivertinti kelis dalykus. Pasirodymas turėtų trukti 5–7 minutes ir nekelti grėsmės aikštės parketui bei aplinkiniams.

Taip pat dėl krepšinio rungtynių metu esančių sąlygų konkurse negali dalyvauti dainuojantys talentai, nesvarstomi ir krepšinio palaikymo šokėjų grupių pasirodymai.

Konkurso dalyviai „Žalgirio“ arenoje pirmiausiai pasirodys per „Betsafe-LKL“ rungtynių ilgąsias pertraukas, o vėliau sirgaliai išrinks labiausiai jiems patikusį pasirodymą. Jį konkurso nugalėtojai galės pademonstruoti per Eurolygos rungtynes prieš kelis tūkstančius sirgalių, taip pat jiems atiteks ir kiti prizai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.