EUROLYGA 2023

Pasaulio krepšinio čempionate inksto netekęs B. Simaničius sulaukė svarbios gydytojo žinios

Pasaulio krepšinio čempionate sidabro medalius nuskynusi Serbijos rinktinė neišvengė netekčių – grupių etapo rungtynėse prieš Pietų Sudaną serbui Boriša Simaničiui varžovas netyčia trenkė į kūną, vėliau paaiškėjo, kad dėl šio susižeidimo krepšininkas neteko inksto.

B.Simaničius (dešinėje).<br>FIBA nuotr.
B.Simaničius (dešinėje).<br>FIBA nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 22, 2023, 1:52 PM

Pirmosiomis dienomis vis dar nebuvo aišku dėl tolimesnės 25-erių krepšininko karjeros ateities, tačiau dabar Serbijos rinktinės gydytojas Draganas Radovanovičius pozityvių žinių.

Specialistas teigė, kad inksto netekęs B.Simaničius turėtų sugrįžti ant parketo.

„Dabar jam yra taikomas specialus gydymas namuose. Atlikome tyrimus, jis yra geros būklės ir tikimės, kad ta būklė vis labiau gerės ir jis galės grįžti į savo aktyvią veiklą.

Yra optimistinių žinių dėl jo antrojo inksto funkcionavimo. Boriša yra sveikas, jaunas ir stiprus žmogus. Jis turi visas sąlygas pilnai pasveikti ir grįžti“, – kalbėjo D.Radovanovičius.

Pasaulio čempionate B.Simaničius spėjo sužaisti tris mačus, kur aikštelėje praleisdavo vidutiniškai po 6 minutes ir rinkdavo po 1 taško, 1 atkovoto kamuolio ir 2 naudingumo balų vidurkius.

Praėjusiame sezone serbas žaidė elitinėse Ispanijos ACB pirmenybėse, kur gynė Saragosos „Casademont“ ekipos garbę. ACB puolėjas rinko po 6,9 taško.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.