EUROLYGA 2023

Didelėmis ambicijomis sezoną pasitinkantis N. Nedovičius: „Šiemet turime geriausią komandą „Crvena zvezda“ istorijoje“

Nemanja Nedovičius ir toliau artėjantį sezoną žais Belgrado „Crvena zvezda“ klube, o kartu gynėjas mano, kad tai – pajėgiausia klubo sudėtis per visą istoriją.

 Nemanja Nedovičius<br> SIPAPRESS/Scanpix nuotr.
 Nemanja Nedovičius<br> SIPAPRESS/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 23, 2023, 3:45 PM

Serbijos grandai šį tarpsezonį pasipildė įspūdingais žaidėjais – Milošas Teodosišius, Shabazzas Napieras, Rokas Giedraitis, Adamas Hanga, Yago dos Santosas, Joelis Bolomboy‘us, Nemanja Bjelica, Mike‘as Tobey ir kiti.

Pats N.Nedovičius praėjusį Eurolygos sezoną rinko po 13,3 taško (50,3 proc. dvit., 28 proc. trit., 86 proc. baud.) ir atlikdavo po 2,9 rezultatyvaus perdavimo.

„Manau, kad šiemet turime geriausią komandą „Crvena zvezda“ istorijoje. Sudėtis pati kalba už save, kokius tikslus sau keliame Europoje. Apie vietines pirmenybes kalbėti nė nenoriu“, – tinklalapiui „Meridianbet Sport“ kalbėjo N.Nedovičius.

Prieš pat pasaulio čempionato pradžią gynėjas nusprendė nedalyvauti prestižinėse pirmenybėse dėl savo prastos fizinės kondicijos, tačiau žaidėjas tikina, kad po truputį grįžta į tą formą, kurioje nori būti.

„Aš vejuosi, kaip ir visa komanda. Kojos yra sunkios, kadangi mes labai daug dirbame. Paprasčiausiai, kai tu dirbi ir ruošiesi kažkam kasdien, ateina momentas, kuomet tu esi pasiruošęs. Tikiuosi, kad būtent tai, jog esame pasiruošę, parodysime sezono pradžioje“, – dėstė gynėjas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.