EUROLYGA 2023

V. Collet ir toliau turėtų treniruoti Prancūzijos vyrų krepšinio rinktinę

Po nesėkmingo pasaulio čempionato Prancūzijos krepšinio rinktinėje buvo keliama daug klaustukų dėl Vincent'o Collet ateities, tačiau Prancūzijos krepšinio federacijos prezidentas patikino, kad strategas toliau turėtų tęsti darbus rinktinėje.

 Vincent'as Collet ir Nicolas Batumas<br> FIBA nuotr.
 Vincent'as Collet ir Nicolas Batumas<br> FIBA nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 24, 2023, 3:56 PM

Prancūzai pasaulio čempionate apmaudžiai krito jau pirmajame grupių etape, kur pralaimėjo Kanados ir Latvijos rinktinėms bei vėliau kovojo dėl žemesnių vietų. Rinktinės lyderis Evanas Fournier taip pat nepritarė pokyčiams trenerių štabe.

„V.Collet ir jo trenerių štabas padarė gerą darbą. Ypač 2019-aisiais. Visgi mums reikia prisitaikyti tuomet, kai integruojame jaunuosius krepšininkus į rinktinę ankstyvame amžiuje“, – žurnalistei Isabelei Lange iš portalo RTL.fr kalbėjo gynėjas.

„Stepen Time“ laidoje kalbėjęs Jean‘as-Pierr‘as Siutat‘as, kuris yra Prancūzijos krepšinio federacijos prezidentas, kalbėjo, kad V.Collet ir toliau turėtų tęsti darbus prancūzų rinktinėje.

„Sprendimą dėl V.Collet ateities nuspręsime kartu, tačiau, jeigu reikėtų kalbėti atvirai, aš galvoju, kad V.Collet tęs darbus rinktinėje ir ves komandą į pergales olimpinėse žaidynėse.

Žinoma, žaidėjai, treneriai ir visi mes esame kalti dėl liapsuso, kuris įvyko pasaulio čempionate. Vincentas bandė pasitraukti iš rinktinės 2016 ir 2017 metais, tačiau mes jam neleidome to padaryti, kadangi tikėjome, kad atsigausime ir pasieksime gerus rezultatus“, – kalbėjo J.P. Siutat‘as.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.