EUROLYGA 2023

Europinėms kovoms pasiruošęs V. Šeškus: „Daugelyje pozicijų būsime silpnesni fiziškai“

Jonavos „CBet“ krepšininkai antradienį pradės kovas dėl galimybės varžytis FIBA Čempionų lygoje, o strategas Virginijus Šeškus įvertino pirmuosius varžovus.

 V. Šeškus<br>R. Danisevičiaus nuotr.
 V. Šeškus<br>R. Danisevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2023-09-25 17:37

Antradienį jonaviškiai Antalijoje (Turkija) stos į kovą prieš Strasbūro IG ekipą. Tiesa, pirmuoju V.Šeškaus auklėtinių išbandymu tapo kelionė. Šeštadienį Lietuvos krepšinio lygoje 82:79 įveikę Mažeikių „M Basket“, Jonavos „CBet“ pasileido į varginančią, 15 valandų trukusią kelionę.

„Labai varginanti kelionė buvo. Po tokių rungtynių visą naktį neišėjo užmigti. Vakar ta diena vis tiek buvo skirta atsigavimui, tai pagal šią dieną galvoju, kad žaidėjai atsigaus. Dar šiandien yra pusė dienos, tai manau viskas bus gerai“, – kalbėjo V.Šeškus.

Jonavos treneris taip pat patikino, jog rungtynėse tikrai padės jo sūnus Edvinas Šeškus.

„Jis žais. Kažkas jaučiasi šiek tiek, bet vis tiek, pasiteps ir manau bus pasiruošęs“, – tikino V.Šeškus.

Pasak „CBet“ stratego, Strasbūro ekipa pralenks Lietuvos klubą fiziškumu, o savotišku išbandymu taps ir Čempionų lygoje naudojami krepšinio kamuoliai.

„Fižiška komanda. Jie tikrai išsiskiria ir kitus pranoksta tuo, jog jie yra gerai pasiruošę fiziškai. Daugelyje pozicijų mes būsime silpnesni fiziškai, bet mes pripratę. Bandome tą dalyką kažkuo kitu kompensuoti. Žiūrėsime, įdomu bus. Nauji kamuoliai, su jais tik šiandien realiai susipažinome. Labai įdomūs kamuoliai, bet manau visoms komandoms vienodos sąlygos. Manyčiau ir kiti nelabai su jais susipažinę“, – prieš dvikovą kalbėjo V.Šeškus.

Jonaviečiai į akistatą stos antradienį 14 val. Lietuvos laiku.

Pergalės atveju, antrame etape „CBet“ lauktų Kauhajokio „Karhubasket“ (Suomija) ir Ness Zionos „Ironi“ (Izraelis) poros nugalėtojas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.