EUROLYGA 2023

I. Brazdeikis prisistatė „Olympiakos“ gerbėjams: „Džiaugiuosi, kad įvyko šis perėjimas“

Lietuvos rinktinės puolėjas Ignas Brazdeikis sekmadienį persikėlė iš Kauno „Žalgirio“ į Pirėjo „Olympiakos“ ir jau pirmadienį prisistatė komandos gerbėjams.

 I. Brazdeikis<br> stopkadras
 I. Brazdeikis<br> stopkadras
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 25, 2023, 8:01 PM

„Viskas įvyko labai gretai. Abu klubai buvo Kipre, todėl viską sutvarkyti turėjome greitai. Džiaugiuosi, kad įvyko šis perėjimas“, – perėjimu džiaugėsi 24-erių Iggy.

Pirmą kartą „Olympiakos“ marškinėlius užsivilkęs I.Brazdeikis atskleidė, jog jam dar reikia laiko pajausti žaidybinį ritmą, tačiau lietuvis nieko nelaukęs jau kibo į darbus.

„Nėra lengva. Kelias savaites nerungtyniavau, tad atvykęs pradėjau dirbti individualiai. Esu dėkingas abiem klubams, kad esu čia. Nusimato įdomi kelionė“, – kalbėjo I.Brazdeikis.

Ignas taip pat atidavė pagarbą Pirėjo ekipos sirgaliams ir iškart davė jiems pažadą.

„Meilė, kurios sulaukiau socialinėje erdvėje yra neįtikėtina. Džiaugiuosi būdamas čia. „Olympiakos“ organizacijai ir sirgaliams atiduosiu visą savo sielą ir širdį. Nekantrauju sulaukti pradžios“, – su šypsena veide kalbėjo buvęs žalgirietis.

Praėjusiame Eurolygos sezone I.Brazdeikis fiksavo 11,6 taško, 2,9 atkovoto kamuolio, 1,3 rezultatyvaus perdavimo ir 8,8 naudingumo balo statistiką.

Graikijos žiniasklaida skelbia, kad „Olympiakos“ Kauno klubui už lietuvį sumokėjo 500 tūkst. eurų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.