EUROLYGA 2023

„Wolves“ bandymai apseiti be operacijos nepavyko – J. Taylorui teko „remontuoti“ kelį

Vilniaus „Wolves“ krepšinio klubo puolėjo Jeffery Tayloro sugrįžimo į aikštelę mėgėjams teks dar palaukti. Krepšininkui Ispanijoje buvo atlikta atroskopinė kelio operacija, dėl kurios jis negalės rungtyniauti bent keturias savaites.

Jeffery Tayloras<br>wolves.lt nuotr.
Jeffery Tayloras<br>wolves.lt nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 26, 2023, 6:36 PM, atnaujinta Sep 26, 2023, 7:05 PM

Po vasaros sugrįžęs į Lietuvą J. Tayloras bandė ruoštis sezonui, tačiau tam trukdė nuolat jaučiami kelio skausmai. Atlikus tyrimus, skausmams panaikinti buvo taikomi įvairūs konservatyvūs gydymo metodai. Jie norimų rezultatų neatnešė, todėl buvo nuspręsta atlikti operaciją.

„Stengėmės išnaudoti visas galimas priemones, kad chirurginės intervencijos neprireiktų, tačiau reakcija į gydymą nebuvo tokia, kokios laukėme.

Buvo nuspręsta nebegaišti laiko, paaukoti sezono startą ir žaidėjui atlikti operaciją tam, kad jis galėtų mums padėti svarbiausiose sezono kovose. Artimiausiu metu bus pradėta reabilitacija. Tikimės, kad ne už ilgo Jeffery galės pradėti treniruotis su komanda“, – situaciją komentavo komandos kineziterapeutė Gintarė Katkutė-Lackė.

Praėjusią žiemą prie „Wolves“ prisijungęs J. Tayloras per likusią sezono dalį rinko vidutinę 11,8 taško, 5,2 atkovoto kamuolio ir 2,8 rezultatyvaus perdavimo statistiką šalies čempionate.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.