EUROLYGA 2023

Atgarsiai iš Graikijos: paaiškino, kodėl „Olympiakos“ pasirinko I. Brazdeikį Krepšininkas grįžo į Lietuvą, o debiuto data nėra žinoma

Dar praėjusią savaitę Kauno „Žalgiriui“ priklausęs Ignas Brazdeikis jau pirmadienį demonstratyviai apsivilko naujosios savo darbovietės Pirėjo „Olympiakos“ ekipos marškinėlius. Eurolygos vicečempionai priėmė sprendimą perpirkti 24-erių lietuvį iš Kauno klubo gretų.

Ignas Brazdeikis<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Ignas Brazdeikis<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Ignas Brazdeikis<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Ignas Brazdeikis<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Ignas Brazdeikis<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Ignas Brazdeikis<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Sep 26, 2023, 9:43 AM

„Olympiakos“ už šį sandorį „Žalgiriui“ sumokės 500 tūkst. eurų sumą sieksiančią išpirką, o Graikijos čempionai jau skaičiuoja savo naujojo žaidėjo dividendus.

EOK radijuje viešėjęs „Olympiakos“ trenerio Georgios Bartzoko asistentas Giorgos Bozikas prakalbo apie I.Brazdeikio privalumus.

„Nebuvo paslaptis, kad mes stebėjome rinką ir ieškojome žaidėjo, kuris pridėtų mūsų sudėtyje gilumo. Taip pat ieškojome žaidėjo, kuris galėtų rungtyniauti skirtingose pozicijose. Esame labai patenkinti šiuo savo pasirinkimu.

I.Brazdeikis yra tinkamo amžiaus, turi Eurolygos patirties, o praėjusiame sezone žaidė konkurencingoje komandoje ir varžėsi Eurolygos atkrintamosiose varžybose.

Manome, kad jis yra pasirengęs ateiti į mūsų sistemą ir prisitaikyti prie jos. I.Brazdeikio kandidatūra turėjo daugiau pranašumų, palyginti su kitais žaidėjais“, – pridūrė jis.

Tiesa, kada įvyks oficialus I.Brazdeikio debiutas „Olympiakos“ gretose vis dar nėra aišku.

Naujienų portalas SDNA.gr priduria, kad lietuvis dėl vis dar jaučiamų traumos padarinių praleis rugsėjo 29–30 dienomis vyksiančias Graikijos krepšinio Supertaurės varžybas.

Pridedama, kad šiuo metu I.Brazdeikis yra išvykęs iš Graikijos ir grįžo į Lietuvą, kad susirinktų daugiau savo daiktų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.