EUROLYGA 2023

Jonas Mačiulis debiutuos mėgėjų krepšinyje: sulaukė pasiūlymų iš Vilniaus, bet pasirinko Kauną

Buvęs profesionalus krepšininkas ir vienas Kėdainių „Nevėžio“ klubo vadovų Jonas Mačiulis šį sezoną žais vienoje iš Kauno mėgėjų lygų.

Jonas Mačiulis.<br>T.Bauro nuotr.
Jonas Mačiulis.<br>T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2023-09-27 06:42, atnaujinta 2023-09-27 06:54

Kauno „Reunion“ mėgėjų krepšinio klubas pranešė, kad būtent jų komandoje rungtyniaus prieš dvejus metus karjerą baigęs 38-erių J.Mačiulis.

„Eurolygos čempionas prieš dvejus metus baigė profesionalo karjerą, tačiau sportinės formos tikrai neprarado, kuo „Reunion“ galėjo įsitikinti praėjusio sezono draugiškame mače. Vieno tituluočiausių krepšininkų Lietuvos istorijoje pristatinėti nereikia, o jis pats džiaugiasi pradedantis naują savo karjeros etapą „Reunion“ organizacijoje“, – socialiniame tinkle pranešė „Reunion“.

J.Mačiulis atskleidė, kad turėjo pasiūlymų ir iš Vilniaus komandų.

„Pernai „Reunion“ pamatė, kad vis dar galiu įmesti 50 taškų, tai visą vasarą derėjomės dėl kontrakto ir radome bendrą kalbą, sąlygos mane tenkina, – juokėsi Mačiulis. – Siūlė ir vilniečiai, bet kadangi kauniečiai susirūpino, kad reikia tikrą kaunietį priimti, tai ir susitarėme.“

Lrytas.lt primena, kad po profesionalaus krepšininko karjeros J.Mačiulis vieną vasarą aktyviai žaidė trijulių krepšinyje, tačiau vėliau jame neliko.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.