EUROLYGA 2023

Kauniečių supratimo prašantis I. Brazdeikis: „Olympiakos“ yra viena iš tų komandų, kurių negalėjau atsisakyti“

Prie Pirėjo „Olympiakos“ prisijungęs Ignas Brazdeikis teigia, kad ištarti „taip“ ir palikti Kauno „Žalgirį“ buvo sunkus sprendimas.

 Ignas Brazdeikis.<br>G. Bitvinsko nuotr.
 Ignas Brazdeikis.<br>G. Bitvinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2023-09-27 08:02, atnaujinta 2023-09-27 17:38

Iš Lietuvos čempionų ekipos į Graikiją persikėlęs 24-erių krepšininkas interviu su „Sport24“ metu kalbėjo apie džiaugsmą, tapus „Olympiakos“ klubo dalimi.

„Mano agentai su „Olympiakos“ palaikė kontaktą kelias savaites. Kalbėjausi su keliais nariais asmeniškai, kad išsiaiškinčiau, ko jie iš manęs tikisi.

Diskusijos buvo puikios, jautėsi šiltumas ir jaučiau, kad tai yra karjeros kryptis, kurią turiu pasirinkti. Esu be galo laimingas ir palaimintas būdamas čia“, – kalbėjo I.Brazdeikis.

Vis dėlto jis taip pat pripažino, kad priimti šį sprendimą buvo sudėtinga užduotis. Visų pirma dėl stipraus emocinio ryšio su gimtuoju miestu Kaunu.

„Tikrai nepasakyčiau, kad buvo lengva pasakyti „taip“, nes palikti gimtąjį Kauną buvo emocinga. Tikiuosi, kad jie supras šį žingsnį. „Olympiakos“ yra viena iš tų komandų, kurių negalėjau atsisakyti“, – teigė Iggy.

Praėjęs sezonas I.Brazdeikiui buvo pirmasis Europoje ir su Kauno „Žalgiriu“ krepšininkas tapo Lietuvos krepšinio lygos ir Karaliaus Mindaugo taurės čempionu, o Eurolygoje pateko į ketvirtfinalio etapą.

Debiutiniame Eurolygos sezone I.Brazdeikis fiksavo 11,6 taško, 2,9 atkovoto kamuolio, 1,3 rezultatyvaus perdavimo ir 8,8 naudingumo balo statistiką.

Skelbiama, kad „Žalgiris“ už lietuvio išpirką gavo 500 tūkst. eurų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.