EUROLYGA 2023

V. Chomičius grįžta į trenerio pareigas: artėjantį sezoną dirbs Panevėžyje

Valdemaras Chomičius grįžta į treniravimą. Pasaulio, Europos čempionatų ir olimpinių žaidynių prizininkas artėjantį sezoną treniruos „MKK Panevėžio“ moterų krepšinio komandą, kur užims trenerio asistento pareigas.

2022 m. Europos krepšinio čempionatas. Lietuvos rinktinės treniruotė. Valdemaras Chomičius<br>G.Šiupario nuotr.
2022 m. Europos krepšinio čempionatas. Lietuvos rinktinės treniruotė. Valdemaras Chomičius<br>G.Šiupario nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 28, 2023, 7:02 PM, atnaujinta Sep 28, 2023, 7:34 PM

„Džiaugiuosi, jog galėsiu savo patirtimi dalintis su merginomis, iš kurių dauguma yra panevėžietės. Vertinu jų norą atstovauti savo gimtajį miestą ir tikiu, jog mano perduodamos žinios padės joms augti ir tobulėti tiek krepšinio aikštelėje, tiek už jos ribų. O panevėžiečiams norėčiau perduoti, jog moterų krepšinis irgi yra labai įdomus, tad tikiuosi didelio Jūsų palaikymo rytoj, nes tik su Jūsų pagalba galime siekti aukštumų!“, – sakė V.Chomičius.

Paskutinį kartą V.Chomičius treniravo 2019-2020 m. sezone, kuomet dirbo vyriausiuoju treneriu Alytaus „Dzūkijos“ ekipoje.

Artėjantį sezoną Panevėžio ekipa žais Moterų Lietuvos krepšinio lygoje („SmartWay MLKL“) ir Baltijos moterų krepšinio lygoje.

Pirmąsias rungtynes panevėžietės žais penktadienį (rugsėjo 29 d., 19:30 val.), kur namuose priims Šiaulių „Šiaulius-Vilmers“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.