EUROLYGA 2023

Be pralaimėjimų žygiuojantis V. Šeškus buvo atviras: „Šiandien mums pasisekė“

Pirmadienį Jonavos „CBet“ dramatiškai iškovojo trečiąją pergalę Lietuvos krepšinio lygoje („Betsafe-LKL“), tačiau šįkart net komandai vadovaujantis Virginijus Šeškus neslėpė, kad juos lydėjo sėkmė.

 V. Šeškus<br>R. Danisevičiaus nuotr.
 V. Šeškus<br>R. Danisevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 2, 2023, 11:44 PM, atnaujinta Oct 2, 2023, 11:45 PM

Namų rungtynėse jonaviečiai lemiamų sekundžių trileryje 85:84 palaužė Šiaulių „Šiaulius“.

Šiauliečiai paskutinę minutę pirmavo 84:83, tačiau likus 10 sekundžių Tomašas Pavelka sužingsniavo ir paliko šansą paskutinę ataką suregzti varžovams. Po minutės pertraukėlės Mike'as Lewisas realizavo nelengvą dvitaškį (85:84), o kitoje aikštės pusėje Johnatano Daviso tritaškis skriejo pro šalį ir pergale galėjo džiaugtis Jonavos klubo sirgaliai.

Po rungtynių „CBet“ treneris Virginijus Šeškus neslėpė – jo komandai pasisekė.

„Manau, kad šiandien mums pasisekė. Gal buvome pergalės verti anksčiau truputį, bet paskutinėmis sekundėmis mums labai pasisekė ir varžovų žingsniai, ir mūsų pataikytas dvitaškis.

Nebuvo taip, kad žaidėme blogai, bet pasakyčiau, kad susidūrėme su tikrai fiziška komanda. Fiziškumas jų yra geras, o žmogus po krepšiu) – kažkas tokio. Mes viską bandėme, bet jis karaliavo.

Mums kažkaip pradžioje gerai sekėsi ir jie nustojo naudoti zoninę gynybą. Mums trūksta tokių žmonių, kur pirmas visą laiką vedasi, reikia ir kad antras išsivestų.

Nėra lengva visas rungtynes išlaikyti tokį lygį. Vėliau jau nežiūrėjau, bet manau, kad mūsų labai prastas buvo tritaškių pataikymas. Nežinau kiek, bet aš galvoju, kad 20 procentų jis tikrai neviršijo (red. – „CBet“ tritaškius metė 15,6 proc. tikslumu). Mes tikrai galime pataikyti ir pirmas dvi rungtynes mūsų procentas buvo daug geresnis. Po tokių rungtynių galiu pasakyti, kad kovėmės, tikrai buvo ir klaidų, galbūt ir iš mūsų, trenerių, bet svarbiausia pergalė“, – po rungtynių kalbėjo V.Šeškus.

Nepaisant to, kad „CBet“ klubas Lietuvoje nepralaimi, V.Šeškus teigia, jog komandą dar gali papildyti naujokas.

„Nesinori pildytis bet kuo. Ta prasme – tu radai kažkokį žmogų, kurį tu pasiimi ir galvoji: išeis ar neišeis. Norisi patikrinto žaidėjo, kažkiek žaidusio, kuris suteiktų stabilumo, kad prisijungtų geras žaidėjas. Bet pradžia labai gera.

Sutinku su visais spėliojimais, pasisekė ir šiandien, nebuvo lengvos rungtynės su Mažeikiais, su Kėdainiais irgi nebuvo lengva. Aš manau, kad šiais metais čempionatas bus tikrai labai sunkus. Mums tos pergalės yra aukso vertės“, – „Betsafe-LKL“ pajėgumą įvertindamas kalbėjo „CBet“ strategas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.