EUROLYGA 2023

FIBA atidėjo Izraelio komandų rungtynes

FIBA pranešė, kad bus nukeltos visos rungtynės, kuriose dalyvauja Izraelio komandos. Apie atidėtų mačų data FIBA paskelbs atskiru pranešimu.

Krepšinio kamuolys<br>M.Patašiaus nuotr.
Krepšinio kamuolys<br>M.Patašiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2023-10-09 23:15

Šis sprendimas yra aktualus net penkioms FIBA turnyruose dalyvaujančioms Izraelio vyrų komandoms, o kartu ir kelioms Izraelio moterų komandoms.

„Atsižvelgdami į dabartinę saugumo padėtį Izraelyje ir vadovaudamiesi savo patarėjų saugumo klausimais rekomendacijomis – „FIBA Europe“ priėmė sprendimą, kad iki kito mūsų pranešimo bus nukeltos visos Izraelio komandų, kurios dalyvauja FIBA turnyruose, rungtynės. Šis sprendimas iškart paveiks visas tiek vyrų, tiek moterų komandų išvykos ir namų rungtynes moterų ir vyrų Europos taurėse.

„FIBA Europe“, glaudžiai bendradarbiaudama su Izraelio krepšinio federacija ir turnyruose dalyvaujančiais klubais, ir toliau seks padėtį, nes ir toliau siekia, kad prioritetas būtų teikiamas visų dalyvių ir suinteresuotų šalių gerovei. Perkeltų rungtynių datos paaiškės tuomet, kai tik situacija leis tai padaryti“, – rašoma FIBA pranešime.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.