EUROLYGA 2023

„Baskonia“ radare – pasaulio čempionate siautęs gynėjas

Sezono pradžioje banguojanti Tado Sedekerskio atstovaujama Vitorijos „Baskonia“ dairosi pastiprinimo.

 Carlikas Jonesas<br> FIBA nuotr.
 Carlikas Jonesas<br> FIBA nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 24, 2023, 10:11 AM, atnaujinta Oct 24, 2023, 10:49 AM

Encestando.es tinklalapis praneša, kad baskų klubas domisi „Chicago Bulls“ atleistu gynėju ir pasaulio čempionate siautusiu Carliku Jonesu. Minėtasis tinklalapis skelbia, kad „Baskonia“ turi ir kitų gynėjų sąrašuose, tačiau C.Jonesas – bene stipriausias klubo variantas.

Ispanų tinklalapyje rašoma, kad „Baskonia“ kelias savaites ieškojo įžaidėjo, o po pralaimėjimų Eurolygoje ir didelių iššūkių Nico Mannionui bei Codi Milleriui-McIntyre‘ui, baskų klubas nusprendė ieškoti įžaidėjo, kuris būtų panašus į Mike‘ą jamesą arba Shane‘ą Larkiną.

C.Jonesas pasaulio čempionate žaidė Pietų Sudano rinktinėje, kur rinko po 20,4 taško, 10,6 rezultatyvaus perdavimo, 4,6 atkovoto kamuolio ir 26,2 naudingumo balo.

Encestando.es prideda, kad C.Jonesas taip pat gali pasukti į Kiniją. Italų žurnalistas Matteo Andreani „X“ platformoje rašo, kad gynėju taip pat domisi ir Belgrado „Partizan“ klubas.  

Primename, kad „Baskonia“ sezoną Eurolygoje pradėjo 1 pergale ir 3 pralaimėjimais, o vietinėse ACB pirmenybėse T.Sedekerskio atstovaujamas klubas iškovojo 4 pergales ir patyrė 2 pralaimėjimus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.