EUROLYGA 2023

Po jubiliejinio laimėjimo – padėkos žodžiai: G. Žibėnas žvelgė į praeitį

Vilniaus „Ryto“ komanda toliau išlieka nepralaimėjusi Lietuvos krepšinio lygos („Betsafe-LKL“) pirmenybėse. Šeštadienį šalies vicečempionai išvykoje 103:96 (20:24, 34:24, 24:29, 24:17) pranoko Utenos „Juventus“ krepšininkus.

G.Žibėnas.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
G.Žibėnas.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
G.Žibėnas.<br>G.Bitvinsko nuotr.
G.Žibėnas.<br>G.Bitvinsko nuotr.
G.Žibėnas.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
G.Žibėnas.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Oct 28, 2023, 9:09 PM

Tai buvo septintojo „Ryto“ pergalė šiame „Betsafe-LKL“ čempionate, o vilniečius į priekį vedė net 8 iš 8 tritaškius pataikęs aukštaūgis Justinas Gorhamas.

„Mums, kaip jaunai komandai, tokioje sezono stadijoje parsivežti pergalę iš Utenos svarbu. Žinojome, kad bus kietos rungtynės, kad Utenos komanda gerai subalansuota, tai nenustebino.

Apie puolimą nėra ką šnekėti, laimėjome Justino Gorhamo dėka, šiandien sukrito, bet turime būti paruošę planą, kad kas bus, jei mums tokie metimai nesukris.

Vežamės svarbią pergalę, labai svarbi turnyrinės lentelės prasme, labai svarbi mums turnyrinės lentelės prasme“, – po pergalės kalbėjo „Ryto“ treneris Giedrius Žibėnas.

2021-ųjų sausį prie „Ryto“ vairo stojęs 39-erių krepšinio specialistas šeštadienį iškovojo savo 100-ąją, kaip vyriausiojo trenerio, pergalę „Betsafe-LKL“ kovose.

Po laimėjimo Utenoje krepšinio specialistas prisiminė visą šį nueitą kelią.

„Jei grįžti atgal į tuos metus atrodo, kad buvau (2021 metais) visai žalias, tą jautė ir žaidėjai, bet jie palaikė nuo pirmųjų rungtynių, jaučiau stiprų užnugarį, jautėme gerą kontaktą su visais žaidėjais, tikiuosi, kad tai tęsis ir toliau.

Antras dalykas – trenerių štabas. Mes vienas kitam neleidžiame atsipalaiduoti, vienas kitą keliame į viršų, turiu išskirti trenerį Georgios Dedą, kuris visada stums į priekį, kad štabe visi būtume dar geresni“, – pridūrė G.Žibėnas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.