EUROLYGA 2023

Po pergalės – griežti K. Kemzūros žodžiai ir rimtas pokalbis rūbinėje: „Negalime taip“

Vilniaus „Wolves“ ekipa Lietuvos krepšinio lygos („Betsafe-LKL“) kovose nuskynė dar vieną pergalę. Šeštadienį Kęstučio Kemzūros auklėtiniai savų žiūrovų akivaizdoje 89:74 pranoko Kėdainių „Nevėžio-Optibet“ krepšininkus.

Kęstutis Kemzūra.<br>Betsafe-LKL nuotr.
Kęstutis Kemzūra.<br>Betsafe-LKL nuotr.
Kęstutis Kemzūra.<br>LKL nuotr.
Kęstutis Kemzūra.<br>LKL nuotr.
Kęstutis Kemzūra.<br>Betsafe-LKL nuotr.
Kęstutis Kemzūra.<br>Betsafe-LKL nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

2023-10-28 20:01

Nors pergalė buvo iškovota užtikrintu skirtumu, tačiau po rungtynių „Vilkų“ treneris turėjo nemažai priekaištų savo auklėtiniams ir nebuvo pačios geriausios nuotaikos.

„Aš nusivylęs antra puse. Išėjome, tas rezultatas lyg aiškus, su mintimi, kad reikia kažkaip pabaigti rungtynes. Tas netenkina. Mes turime tai išgyvendinti, nebuvo solidumo. Arba nesusišnekėjome, arba nesigynėme, arba agresyvumas buvo ne toks, kokio norėjome.

Negalime taip. Negalime taip žaisti. Su visa pagarba mūsų varžovams, tai ne visai mūsų kalibro varžovas, jei tai būtų rimtesnis varžovas, ar jei Kėdainiai būtų gynęsi geriau, net neaišku, kaip čia būtų pasibaigę. Reikės taisyti.

Viskas prasideda nuo koncentracijos. Šnekamės su teisėjais, užuot žaidę, galvotume, kaip apsiginti. Teko viską pasakyti rūbinėje“, – samprotavo 53-ejų krepšinio specialistas iš Kauno.

Šiose rungtynėse ant parketo sugrįžo Džordže Gagičius, kuris per 16 minučių įmetė 8 taškus (2/8 dvit., 4/7 trit.), atkovojo 4 kamuolius ir surinko 5 naudingumo balus.

„Jam reikia laiko. Suprantama, kai tu ateini po pertraukos, po traumos. Nebuvo geriausios jo rungtynės, bet reikia praeiti kažkiek tų rungtynių, kad jis būtų pilnai pasiruošęs“, – apie auklėtinį kalbėjo K.Kemzūra.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.