EUROLYGA 2023

Įdomiausi NBA žaidėjai, neturintys kontrakto: dalį jų jau vilioja Europos klubai

Dalis Europos komandų vis dar ieško, kuo pastiprinti ekipas. Praėjusią savaitę startavo NBA lygos sezonas, o tai reiškia, kad rinkoje padaugėjo laisvųjų agentų, kurie tapo nereikalingi NBA klubams.

 L. Jamesas ir T. Rossas.<br> AP/Scanpix nuotr.
 L. Jamesas ir T. Rossas.<br> AP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 2, 2023, 11:43 AM

Ką joje gali pagriebti Europos klubai?

Graikijos žurnalistas Harris Stavrou skelbia įdomiausių NBA kalibro krepšininkų, kurie šiuo metu neturi kontraktų, sąrašą.

Tarp tokių krepšininkų yra Slovėnijos legenda Goranas Dragičius, Willas Bartonas, Terence'as Davisas, Terrence'as Rossas, TJ Warrenas, Javonte Greeenas, Isaiah Roby, JaMychal Greenas, Dariusas Bazley, Nerlensas Noelis ir Khem Birchas.

Europoje iš šių krepšininkų anksčiau yra žaidęs G.Dragičius, W.Bartonas, J.Greenas ir Kh.Birchas.

Labiausiai tarp minimų žaidėjų intriguoja 29-erių 208 cm ūgio N.Noelis, kuris 2013-aisiais metais NBA lygoje buvo pakviestas 6-uoju šaukimu.

Taip pat NBA lygoje nemažai įrodė ir TJ Warrenas, kuris per karjerą NBA lygoje yra sužaidęs 374 mačus, per juos vidutiniškai rinko po beveik 15 taškų.

Lrytas.lt primena, kad papildymo ieško ir Lietuvos krepšinio lygos čempionas Kauno „Žalgiris“. Kauniečiai į savo gretas norėtų pakviesti krepšininką, galintį žaisti tiek atakuojančio gynėjo, tiek lengvo krašto pozicijose.

Iš minėto sąrašo į šiuos rėmus labiausiai tinka 32-ejų T.Rossas.

2012-aisiais 8-uoju šaukimu į lygą pakviestas krepšininkas NBA lygoje yra sužaidęs daugiau nei 700 rungtynių, per jas gynėjas vidutiniškai rinko po daugiau nei 11 taškų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.