EUROLYGA 2023

E. Atamano kirčiai M. Grigoniui ir jo komandos draugams: „Jie nepateisina lūkesčių“

Atėnų „Panathinaikos“ strategas Erginas Atamanas po pralaimėjimo „Barcelona“ negailėjo priekaištų savo auklėtiniams ir ypatingai išskyrė vieną naujoką.

 E. Atamanas<br> AFP/Scanpix nuotr.
 E. Atamanas<br> AFP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 4, 2023, 2:13 PM, atnaujinta Nov 4, 2023, 2:15 PM

Turko treniruojama ekipa išvykoje 72:80 nusileido „Barcelona“ krepšininkams ir patyrė ketvirtą pralaimėjimą per šešias rungtynes Eurolygoje.

Po pralaimėjimo E.Atamanas išreiškė nusivylimą savo auklėtinių žaidimu ir ypatingai referavo į ispaną Juancho Hernangomezą.

Iš NBA į „Panathinaikos“ persikėlęs aukštaūgis pastaruoju metu demonstruoja itin prastą formą, o penktadienio rungtynėse ispanas prametęs dvitaškį ir tritaškį taškų nepelnė, atkovojo 2 kamuolius, 2 kartus suklydo ir surinko -2 naudingumo balus.

„Kaip matote, sulaukėme labai prastų pasirodymų puolime iš kai kurių žaidėjų, vieną iš jų jūs (red. – Ispanijos žurnalistai) labai gerai pažįstate.

Vienintelis dalykas kurį mums reikia pagerinti, tai individualius žaidėjų pasirodymus. Tikiuosi tai pavyks padaryti, ypatingai keliems žaidėjams. Dideli vardai, tačiau jų kokybės nematau. Jie nepateisina lūkesčių“, – negailėdamas kritikos kalbėjo „Panathinaikos“ treneris.

Penktadienio rungtynėse M.Grigonis pelnė 11 taškų (2/5 dvit., 2/5 trit., 1/1 baud.), atkovojo 3 kamuolius, atliko 3 rezultatyvius perdavimus, 2 kartus suklydo, o jam būnant aikštelėje „Panathinaikos“ praleido 20 taškų daugiau nei pelnė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.