EUROLYGA 2023

G. Žibėnas prieš derbį siuntė žinutę fanams: „Puiki galimybė įrodyti, kas yra geriausi fanai Lietuvoje“

Sekmadienį Lietuvos krepšinio aistruolių dėmesys bus nukreiptas į Vilniuje esančią „Avia Solutions Group“ areną, kurioje susitiks du amžini priešininkai – Vilniaus „Rytas“ ir Kauno „Žalgiris“. Prieš artėjantį derbį „Ryto“ strategas pasiuntė išskirtinė žinutę savo komandos aistruoliams.

 G.Žibėnas<br>Betsafe-LKL nuotr.
 G.Žibėnas<br>Betsafe-LKL nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 4, 2023, 4:31 PM, atnaujinta Nov 4, 2023, 4:41 PM

„Rytui“ vadovaujantis Giedrius Žibėnas prieš laukiančią akistatą teigė, jog tai bus puiki proga „B tribūnai“ ir likusiems „Ryto“ fanams įrodyti, kas geriausiai palaiko savo komandą.

„Žinome, kad atvažiuos ir „Žalgirio“ daug fanų, mūsų irgi bus daug, atvyks ir neutralūs gerbėjai, kurie tiesiog krepšinį mėgsta. Noriu paraginti tuos neutralius fanus ir mūsiškius parodyti, kad galime patriukšmauti ne tik „Jeep“ arenoje, ne tik varžovų balkonuose, bet ir čia, savo naujuose namuose, kur žaisime pagrindines rungtynes. Šį mėnesį „Avia Solutions Group“ arenoje žaisime ketverias rungtynes ir tai yra puikus apšilimas „Ryto“ gerbėjams parodyti, kokiame lygmenyje jie yra šiuo metu ir puiki galimybė įrodyti, kas yra geriausi fanai Lietuvoje“, – prieš rungtynes kalbėjo G.Žibėnas.

Tiek „Rytas“, tiek „Žalgiris“ laimėjo visas septynias iki šiol žaistas rungtynes Lietuvoje krepšinio lygoje. Tačiau vilniečiai akistatą su kauniečiais pasitinka po skaudaus pralaimėjimo Patrų „Promitheas“ klubui FIBA Čempionų lygoje. G.Žibėnas teigia, jog komanda vis dar yra augimo procese.

„Esame augimo fazėje, nieko naujo nepasakysiu. Stengiamės mokytis iš kiekvienų rungtynių ir taip judėti toliau. Pralaimėjome paskutines rungtynes ir norisi parodyti reakciją savo žiūrovų akivaizdoje, bet žinome, kad „Žalgiris“ norės padaryti tą patį“, – teigė G.Žibėnas.

– „Žalgiris“ išlaikė didžiąją dalį sudėties ir tai daug kas laiko pranašumu. Tačiau gal jums dėl to lengviau ruoštis rungtynėms?

– Sunku pasakyti prieš rungtynes, tai pranašumas ar ne. Gal varžovams atrodo tęstinumas yra pranašumas, mums atrodo pranašumas tai, kad juos pažįstame. Į tuos klausimus atsakys tik rungtynės.

– „Rytas“ demonstruoja puikų puolimą, o „Žalgirio“ gynyba šlubuoja, apie tai kalbėjo ir Kazys Maksvytis. Kas lems rungtynių baigtį?

– Labiau norėtųsi kalbėti apie mūsų pačių žaidimą. Gynyboje mes patys neblizgame, yra daug taisytinų dalykų. „Žalgirio“ žaidime irgi yra nepastovumo, bet jie dirba, stengiasi tai taisyti. Rungtynės parodys korekcijas, kurias padarome tiek mes, tiek varžovai. Bus įdomios rugtynės.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.