EUROLYGA 2023

Pakilios nuotaikos po pralaimėjimo likęs V. Šeškus – apie auklėtinio metamą svorį ir naujoko paiešką

Virginijaus Šeškaus treniruojamas Jonavos „CBet“ klubas šeštadienį Lietuvos krepšinio lygoje („Betsafe-LKL“) lygoje patyrė trečiąjį pralaimėjimą, tačiau komandos strategas Virginijus Šeškus po rungtynių išliko linksmai nusiteikęs.

 V. Šeškus<br>Betsafe-LKL nuotr.
 V. Šeškus<br>Betsafe-LKL nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 4, 2023, 9:28 PM, atnaujinta Nov 4, 2023, 9:30 PM

Jonavos klubas išvykos rungtynėse 79:84 nusileido Panevėžio „7bet-Lietkabelio“ komandai.

Po rungtynių kalbėjęs V.Šeškus tikino esąs patenkintas savo auklėtinių pasirodymų bei atskleidė, ką šios rungtynės jam priminė iš praėjusio sezono.

„Rungtynės žiūrovams buvo geros. Mums šiek tiek rungtynes apsunkino faktas, jog Nenadas Čanakas žaidė pirmąsias rungtynes Panevėžyje, tad buvo tikrai geras palaikymas. Šiandien pajutau gegužės galo, birželio mėnesio seriją su Panevėžiu.

Kartais galima ir pasigirti. Manau, kad su resursais, kokius turime, sužaidėme tikrai neblogai. Gal trūko kelių žmonių indėlio, bet ką padarysi. Kai rotacijoje yra nedaug žmonių, tuomet iš jų visų lauki gerų rungtynių, jeigu nori laimėti. Viską apibendrinus, šiandien gėdos tikrai nepasidarėme“, – spaudos konferencijoje kalbėjo strategas.

Naudingiausiai jonaviečių gretose rungtyniavo Michaelas Hughesas. Aukštaūgis pelnė 18 taškų (4/6 dvit., 10/13 baud.), atkovojo 8 kamuolius, po kartą atliko rezultatyvų perdavimą, apšvarino varžovus ir blokavo jų metimą, 5 kartus suklydo, išprovokavo net 10 pražangų ir surinko 25 naudingumo balus.

„Seniai esame sutarę nusimesti tą svorį. Dažnai dėl jo pykstamės, bet nedaug trūksta, 4 kilogramus kokius dar. Manau pirmadienį susėsime ir rimtai pašnekėsime. Nes būna numeta tą svorį ir po savaitgalio sugrįžta vėl su tokiu pat. Visai kaip aš. Meta, meta svorį, pasigiria kiek numeta, o pirmadienį pasisveria ir nieko nesako.

Kai jis pagauna emociją, jis gali žaisti. Šiandien jis davė daug naudos – keitėsi, centravo, kamuolį nusimetė. Šiaip šiandien mums trūko nusimetimų, tam kam ruošiamės. Nors žinote, kaip ir „Lietkabeliui“ tas pasiruošimas vieną dieną bim bim, mes irgi jau skaitomės kaip profai“, – juokdamasis teigė treneris.

Kaip ir įprasta V.Šeškaus treniruojamoms komandoms, „CBet“ kliaujasi itin maža rotacija. Penktadienį klubas atsisveikino su Nojumi Mineikiu, o šeštadienį aikštelėje pasirodė tik 9 žaidėjai, įskaitant ir nepilnas dvi minutes žaidusi Dastiną Morkūną. Paklaustas apie galimą papildymą, „CBet“ strategas paaiškino, kodėl sunkiai sekasi surasti papildymą.

„Trūksta antros, trečios pozicijos žaidėjo. Turime problemą su legionieriais iš JAV, jog imant šeštą žaidėją būtų labai brangus. Turime arba keisti žaidėją, arba turime ieškoti europiečio. Bet manau mūsų pradžia tikrai nebloga ir tuos du mėnesius iškentėjome su tokia rotacija. Iškentėjus nesinori pasiimti bet ko. Norime išlaukti, gal pasiseks“, – kalbėjo V.Šeškus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.