EUROLYGA 2023

Paulius Motiejūnas svajoja apie Estijos ir Latvijos klubus Eurolygos turnyruose

Nors stipriausių Europos krepšinio lygų – Eurolygos ir Europos taurės – turnyruose iš Baltijos šalių šiuo metu žaidžia tik Lietuvos komandos, bet Latvijoje ir Estijoje yra daug potencialo, kad šių šalių stipriausios krepšinio komandos patektų varžytis dėl Europos taurės, kalbėjo Paulius Motiejūnas, geriausių senojo žemyno klubų turnyrus rengiančios organizacijos Eurolyga generalinis direktorius, rašoma pranešime spaudai.

Paulius Motiejūnas.<br>G. Bitvinsko nuotr.
Paulius Motiejūnas.<br>G. Bitvinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 16, 2023, 2:00 PM

Tai jis teigė po partnerystės sutarties pasirašymo su pirmaujančiu laisvalaikio pramogų operatoriumi Baltijos šalyse „OlyBet Group“.

Stipriausių senojo žemyno komandų turnyre kovoja Kauno „Žalgiris“, o antrame pagal stiprumą Europos taurėje – Vilniaus „Wolves“ ir Panevėžio „Lietkabelis“.

Eurolygos generaliniu direktoriumi 2023–2024 m. sezonui paskirtas P. Motiejūnas pasidžiaugė, kad „tai, ką Latvija padarė pasaulio krepšinio čempionate, buvo nuostabu. Manau, kad po tokios rinktinės sėkmės krepšinis Latvijoje labai augs“. Latvija paskutinėse čempionato rungtynėse dėl 5-os vietos skaudžiai įveikė Lietuvos rinktinę, o prieš tai pateikė staigmeną panaikinusi dviženklį atsilikimą ir nugalėjusi Italijos rinktinę (87:82) bei ketvirtfinalyje vos dviem taškais nusileidusi Vokietijai (79:81).

„Ir Estija turi stiprių žaidėjų, kurie žaidžia Eurolygoje. Esu tikras, kad Latvija ir Estija ateityje prisijungs prie Europos taurės. Taigi, regione yra daug naujo krepšinio potencialo, ypač Latvijoje ir Estijoje“, – kalbėjo Eurolygos generalinis direktorius.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„24/7“: kaip A. Armonaitė ir E. Gentvilas vienas kitam pamokslavo