EUROLYGA 2023

„Ryto“ sirgaliai sureagavo į K. Kemzūros padėką: „Save gerbiantis „rytfanis“ su šia mintimi niekada nesusigyvens“

Vilniaus „Rytas“ antradienį FIBA Čempionų lygoje įveikė „Opava“ komandą 99:63 ir iškovojo pirmąją pergalę turnyre.

„Ryto“ sirgaliai sureagavo į K. Kemzūros padėką: „Save gerbiantis „rytfanis“ su šia mintimi niekada nesusigyvens“.<br> Lrytas.lt montažas.
„Ryto“ sirgaliai sureagavo į K. Kemzūros padėką: „Save gerbiantis „rytfanis“ su šia mintimi niekada nesusigyvens“.<br> Lrytas.lt montažas.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 17, 2023, 5:00 PM

Sostinės klubas rungtynias žaidė ASG arenoje, kuri formaliai priklauso Vilniaus „Wolves“ ekipai. Dėl to, jog „Rytas“ antradienio vakarą užėmė ASG areną, „Wolves“ savo treniruotę prieš trečiadienio kovą Europos taurėje surengė „Ryto“ akcininkei Vilniaus miesto savivladybei priklausančioje „Jeep“ arenoje.

Už šį gestą antradienį padėkojo „Wolves“ treneris Kęstutis Kemzūra.

„Esame dėkingi „Ryto“ klubui, jog leido mums čia pasitreniruoti ir nereikia važiuoti į Širvintas. O jie ASG arenoje žaidžia. Manau, kad gerai, kai sutelpa dvi komandos viename mieste, ne?“ – šypsojosi K.Kemzūra.

Į tai po „Ryto“ rungtynių sureagavo ir „B tribūnos“ atstovai, kurie taip pat detaliai įvertino ir pirmąjį komandos namų mačą ASG arenoje.

„Neįtikėtinai nepalankus tvarkaraštis lemia, kad Europinį turnyrą namuose atidarome lapkričio viduryje. Situacija atrodo bene absurdiška. Šios rungtynės arenoje pritraukia apie 3000 rytfanių bei 150 aktyviai komandą palaikančiųjų B Tribūnoje. Turbūt buvo naivu tikėtis, jog peršokus iš Jeep arenos į Siemensą iškart padvigubinsime žmonių skaičius. Pripratinti žmones lankytis arenoje užima laiko ir daug pastangų, marketingui turėtume skirti daugiau išteklių.

Atmosferą arenoje galime vertinti dviprasmiškai. Kartais atrodė, kad pasiektume tokį vakarėlį kaip Jeep arenoje mūsų tribūnoje trūko dar daugiau žmonių, tačiau ketvirtas kėlinys vis dėlto parodė, kad užsikurti įmanoma. Iki sprogimo pritrūko visai nedaug. Todėl tikime, kad atkaklesnėse rungtynėse tai pavyks padaryti.

Didelę pagarbą atiduodame išvykos fanams. Tai yra krepšinio palaikymo kultūros grožis, kai mažos komandos fanai, neturėdami daug vilčių dėl saviškių pergalės, vis tiek keliauja paskui ją ir dainomis palaiko savo klubą. Netgi sugeba surengti šiokį tokį vaizdinį palaikymą su balionais. Todėl po rungtynių apsikeičiame abipusiais plojimais. Opavoje ir mes parodysime viską, ką turime geriausio.

Dar vienas pastebėjimas dėl viešos komunikacijos apie Vilniuje sutilpsiančias dvi komandas. Ši komunikacija yra absurdiška ir paranki „Wolves“. Joks save gerbiantis rytfanis su šia mintimi niekada nesusigyvens ir iš Ryto pusės nenorime girdėti jokių kalbų apie draugystes. Savo poziciją išreikšime jau po dviejų savaičių.

Artimiausia išvyka – šeštadienį į Jonavą. Registracija asmenine žinute. Po jos, sekmadienį pradėsime registraciją į rungtynes su wolves. Vilnieti, laukia velniškai svarbių kovų metas, tad junkis prie mūsų nuo pat pradžių!“, – rašoma „B tribūnos“ pranešime.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.