EUROLYGA 2023

Komandos reakcija patenkintas R. Grimau gyrė du auklėtinius

Barselonos „Barcelona“ (7/2) antrajame Eurolygos dvigubos savaitės mače 74:70 įveikė Valensijos „Valencia Basket“ (5/4) ir atsitiesė po triuškinamo pralaimėjimo 71:94 prieš Vitorijos „Baskonia“ klubą.

 Rogeris Grimau<br> ZUMAPress.com/SPO/ZEUS/Scanpix nuotr.
 Rogeris Grimau<br> ZUMAPress.com/SPO/ZEUS/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2023-11-18 07:32

Po mačo „Barcelona“ ekipos treneris Rogeris Grimau tikino, kad jis džiaugiasi, jog komanda atsitiesė po skaudaus dvigubos savaitės starto.

„Mane labiausiai laimingą daro tas faktas, kad mes reaguojame. Mes nebuvome geriausi, bet mes buvome atsidavę. Po skaudaus pralaimėjimo tu niekada nežinai, kaip reaguos komanda. Visgi šios komandos reakcija buvo neįtikėtina“, – kalbėjo R.Grimau.

Mače prieš Valensijos klubą puikiai sužaidė čekas Janas Vesely.

Vidurio puolėjas per 22 minutes pelnė 17 taškų (7/9 dvit., 3/3 baud.), atkovojo 4 kamuolius, išprovokavo 5 pražangas ir sukaupė 20 naudingumo balų.

„Jis yra labai geras. Jūs visi žinote, kad jis yra labai geras, bet ne tik tai, – auklėtinį gyrė R.Grimau. – Taktiniu lygiu – jis padeda visiems, nes jis yra atsidavęs ir įsitraukęs... Jis – aukščiausio lygio žaidėjas.“

R.Grimau taip pat pagyrė ir serbą Nikola Kaliničių, kuris mače prieš Valensijos ekipą pelnė 7 taškus ir sugriebė 6 atkovotus kamuolius.

„Jis yra žaidėjas, kurio norėtų kiekvienas treneris. Jis yra ypač protingas žaidėjas, kuris gali gerai žaisti tiek puolime, tiek gynyboje. Jis taip pat yra labai įsitraukęs ir atsidavęs komandai. Nesvarbu, ar jis visiškai sveikas, ar turi traumelę, jis visąlaik tave nuramina. N.Kaliničius – įspūdingas žaidėjas“, – kalbėjo „Barcelona“ specialistas.

„Barcelona“ treneris taip pat atidavė duoklę sirgaliams, kurie prisidėjo prie komandos pergalės.

„Kuomet atsilikinėjome 58:60, mums buvo sunku. Ypač žinant tai, kad dar buvo likę daug laiko žaisti, tačiau mes atsilaikėme puikiai. Dar kartą – „Palau“ pastūmėjo mus tuo metu, kai mums labiausiai to reikėjo“, – baigė „Barcelona“ specialistas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.