EUROLYGA 2023

NBA čempionas išsijuokė iš J. Hardeno: „Negalima ploti žuviai tik už tai, kad ji plaukia“

Per klubus pastaruoju metu keliaujanti NBA žvaigždė Jamesas Hardenas vis dar sulaukia savo talentų įvertinimo. Atvirai jau kurį laiką mainų prašęs 34-erių gynėjas iš „Philadephia 76ers“ persikėlė į „Los Angeles Clippers“, o dar prieš tai savęs ieškojo „Brooklyn Nets“.

J. Hardenas.<br>AFP/Scanpix nuotr.
J. Hardenas.<br>AFP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 1, 2023, 3:40 PM, atnaujinta Dec 1, 2023, 3:41 PM

Pasižiūrėjęs 36 mln. JAV dolerių per šį sezoną uždirbsiančio J.Hardeno žaidimą NBA čempionas, o dabar sporto analitikas Kendrickas Perkinsas ne itin maloniai atsiliepė apie krepšininką ir jo pastangas.

„Negalima ploti žuviai vien tik už tai, kad ji plaukia. Aš visiškai nepasitikiu Jamesu Hardenu ir nemanau, kad kiti lygos atstovai juo pasitiki“, – „First Take“ citavo analitiką.

Šiuo metu J.Hardenas šiame NBA sezone sužaidė 13 rungtynių, per kurias vidutiniškai pelno po 15,3 taško, atsikovoja po 4,4 kamuolio ir atlieka 6,2 rezultatyvaus perdavimo.

Praėjusį NBA sezoną J.Hardenas sužaidė 69 rungtynes, kuriose vidutiniškai pelnydavo 20,9 taško, atkovodavo 6,1 kamuolio ir atlikdavo 10,3 rezultatyvaus perdavimo.

J. Hardenas 10 kartų per karjerą buvo išrinktas į „Visų žvaigždžių“ rungtynes, o 2018 m. gavo reguliaraus sezono naudingiausio NBA žaidėjo apdovanojimą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.