EUROLYGA 2023

Po neįtikėtinos pergalės prieš „Real“ – D. Itoudžio ašaros

Stamublo „Fenerbahce“ (6/5) ketvirtadienį Eurolygos namų rungtynėse nutraukė Madrido „Real“ (10/1) pergalių seriją, o po dramatiškos mačo pabaigos turkų treneris Dimitris Itoudis liejo džiaugsmo ašaras.

 D. Itoudis.<br> Stop kadras.
 D. Itoudis.<br> Stop kadras.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 1, 2023, 8:46 AM, atnaujinta Dec 1, 2023, 9:25 AM

Šeimininkai po neįtikėtinos rungtynių pabaigos ir Yamo Madaro taškų 100:99 įveikė svečius iš Ispanijos.

„Mano rankose esantis statistikos lapas patvirtina mūsų pergalę, todėl sveikinu mūsų žaidėjus. Iš tiesų jie nusipelno daugiau nei tik sveikinimų už šiandien įdėtas milžiniškas pastangas. Ir mūsų žaidėjai, ir sirgaliai išėjo kaip nugalėtojai.

Analizuodamas savo rankoje laikomą statistiką, matau charakterio, tikėjimo ir nepaliaujamos kovos bruožus. Skaičiai tai aiškiai atspindi. Iki paskutinės akimirkos išlikome vieningi, šiandien siekėme išlaikyti plačią rotaciją.

Nepaisant to, kad didžiąją rungtynių dalį atsilikome ir susidūrėme su dviženkliu deficitu, niekada nepasidavėme. Įgyvendinome įvairias strategijas, įskaitant keitimus, žemus ir aukštus penketus. Po visų šių pastangų sugrįžome. Todėl sveikinu visus mūsų žaidėjus“, – po rungtynių surengtoje spaudos konferencijoje sakė D.Itoudis.

Nuaidėjus finaliniai rungtynių sirenai, D.Itoudis puolė džiaugtis su savo trenerių štabu. Atrodė, kad „Fenerbahce“ ką tik laimėjo Eurolygos titulą. Netrukus graiko akyse pasirodė ir ašaros.

Iki šio mačo „Real“ niekas nebuvo įveikęs, gal todėl D.Itoudžio džiaugsmas buvo toks ryškus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.