EUROLYGA 2023

Finišo tiesiojoje atsidūręs A. Jomantas – apie sugrįžimą į gimtąjį miestą ir žaidimą per visas pozicijas

„Betsafe-LKL“ TV šįkart sirgaliams pateikia dar iki paskelbimo apie karjeros pabaigą įvykusį pokalbį su Mažeikių „M Basket-Delamode“ kapitonu ir sporto direktoriumi Artūru Jomantu.

Finišo tiesiojoje atsidūręs A. Jomantas – apie sugrįžimą į gimtąjį miestą ir žaidimą per visas pozicijas.<br>T.Bauro nuotr.
Finišo tiesiojoje atsidūręs A. Jomantas – apie sugrįžimą į gimtąjį miestą ir žaidimą per visas pozicijas.<br>T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 6, 2023, 4:44 PM

38-erių mažeikiškis teigia, kad visuomet įsivaizdavo savo karjeros finišą gimtojo miesto komandoje, kur ir prasidėjo jo kelias didžiajame krepšinyje.

„Kad sugrįšiu čia, visada galvojau. Būtų gerai ten, kur pradėjai, ir pabaigti. Kad viskas taip įvyko ir šiemet esame „Betsafe-LKL“, yra praėjusio sezono rezultatas ir tiek“, – sakė vyriausias lygos krepšininkas.

Per savo ilgą ir spalvingą karjerą A. Jomantas yra rungtyniavęs kone visose penkiose pozicijose. Veteranas buvo paklaustas, kokią poziciją norėtų matyti priskirtą savo „Wikipedia“ puslapyje.

„Tegu ten ir būna parašyta – nuo „pirmo“ iki „penkto“. Kaip buvo, taip buvo. Kai eini vyresnyn, automatiškai taip gaunasi – esi sunkesnis, lėtesnis ir panašiai“, – atsakė pašnekovas.

Dar nežinodamas, kad paskutinį karjeros mačą sužais gruodžio 17-ąją, A. Jomantas teigė planuojantis rungtyniauti tol, kol kūnas jam nepasakys „stop“.

„Visada sakiau, kad kol sveikata leidžia ir jaučiu, kad dar galiu, žaisiu. Žinau kelis pavyzdžius, kuomet žaidėjai baigia karjeras anksčiau ir po to lyg norėjo grįžti ir galvojo, kad per anksti visa tai padarė“, – tvirtino vienas ryškiausių savo kartos atstovų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.